Connect with us

Baschet de performanță

Alexandra Uiuiu revine la lot

Deși în urmă cu doi ani s-a retras din echipa națională, sportiva Universității Cluj a fost convocată pentru fereastra din februarie.

Alexandra Uiuiu revine la lot

Federația Română de Baschet a trimis o convocare pe adresa clubului de baschet feminin CS Universitatea Cluj-Napoca, pentru sportiva Alexandra Uiuiu. Selecționerul Dan Calancea a chemat-o pe baschetbalista ”studenților” pentru acțiunea din februarie, în care România va da piept Spania pe 8 februarie, pe teren propriu, și cu Ungaria în deplasare trei zile mai târziu.

”Acvilele” se vor reuni în 5 februarie la Sfântu Gheorghe, acolo fiind și locația primului meci, în timp ce jocul din deplasare se va juca în Ungaria, la Miskolc.

Aceste meciuri sunt ultimele din calificările pentru EuroBasket 2023, iar România se află pe locul 4 al Grupei C, condusă de Spania cu maxim de puncte, adică 8, urmată de Ungaria cu 6 (2 victorii / 2 înfrângeri) și Islanda, la egalitate de puncte cu ”tricolorele”, mai precis 5, obținute dintr-o victorie și trei înfrângeri.

La turneul final al competiției continentale se califică, alături de țările organizatoare Slovenia și Israel, câștigătoarele celor zece grupe și cel mai bine patru echipe clasate pe locurile secunde.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby cepoi domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Baschet de performanță