Connect with us

Baschet de performanță

U14: Locațiile primelor turnee semifinale

Echipele clujene vor juca la Alexandria, Baia Mare și Cluj-Napoca.

FOTO: SMART Basketball / Facebook

U14: Locațiile primelor turnee semifinale

Federația Română de Baschet a anunțat locațiile în care se vor disputa primele meciuri din cadrul Fazei Semifinale a Campionatului Național Under 14, atât la masculin cât și la feminin.

În întrecerea fetelor, cele două echipe clujene înscrise vor evolua în capete opuse ale țării. Dacă ACS Smart Basketball Team evoluează în Grupa Valorică A (Grupa 1) și se deplasează la Alexandria, fetele de la CS Universitatea joacă în Grupa Valorică B (Grupa 3) și vor merge la Baia Mare.

Așadar, CSȘ Alexandria organizează jocurile Grupei 1, din care mai fac parte, pe lângă cele două echipe, formațiile CSȘ Sibiu, CSM Târgu Jiu, CSȘ Gloria Valbon Arad și CSM București. În cadrul acestui turneu, clujencele vor da piept cu echipa din capitală, cu arădencele și cu sibiencele.

Celelalte fete din Cluj, de la CS Universitatea, vor juca la Baia Mare, în organizarea ACS Wildcats, tot trei meciuri, întâlnind toate componentele grupei (în Grupa Valorică B, grupele au câte patru echipe). Așadar, alb-negrele vor juca cu LT Lucian Blaga Reghin, CS Câmpina și ACS Wildcats.

În competiția masculină, ACS U-BT va găzdui jocurile Grupei 1 din Grupa Valorică A, din care mai fac parte echipele CSM CSU Oradea, ABC Leii București, CSU Știința București, CSȘ Brașovia Brașov și CSM VSKM Târgu Mureș.

În acest prim turneu, sportivii clujeni vor juca trei meciuri, împotriva bucureștenilor de la Leii și Știința, precum și cu orădenii de la CSM CSU.

Vom reveni cu programul jocurilor.

Faza semifinală se joacă sub forma a două turnee:

  • Turneul 1: 27-29 ianuarie 2023
  • Turneul 2: 10-12 februarie 2023

În Grupa Valorică A, primele patru clasate în fiecare grupă avansează la Turneul Final (locurile 1-8), celelalte echipe urmând să joace în Grupa Valorică B pentru poziție în clasament.

More in Baschet de performanță