Connect with us

Baschet de performanță

U16: Rezultatele meciurilor din weekend

Doar dejencele au cedat în meciurile din acest sfârșit de săptămână.

U16: Rezultatele meciurilor din weekend

Echipe clujene participante la Campionatul Național U16 au disputat weekend-ul trecut meciuri din faza grupelor.

Astfel, la feminin, ACS NBS a câștigat meciul de pe teren propriu cu CS Olimpia București, scor 72 – 62. Partida a acontat pentru etapa a 5-a, Grupa E.
LAPI Dej a pierdut meciul cu CS Olimpia București, scor 45 – 59. Acest meci a contat pentru etapa a 3-a.

În clasamentul grupei, ACS NBS se află pe primul loc, cu 4 victorii și nicio înfrângere, în timp ce LAPI Dej este pe 4, cu 1 victorie și 2 înfrângeri.

În Grupa F, ACS Smart Basketball Team a învins, pe teren propriu, pe CSȘ Sibiu, scor 82 – 23, într-un meci din etapa a a 3-a. ACS Smart Basketball Team se află pe locul 3 în clasamentul grupei, cu victorie și 1 înfrângere.

În acest moment, toate cele trei echipe clujene feminine se află în cârți pentru calificarea la Turneul Final, din fiecare grupă calificându-se primele patru echipe.

La masculin, ACS U-BT Cluj-Napoca a învins, scor 81 – 72, pe ABC laguna București, într-unmeci jucat la Cluj în etapa a 11-a a Grupei Naționale. CSȘ Viitorul Cluj-Napoca a câștigat în deplasare, scor 83 – 53 cu CSM Târgu Jiu. Partida a contat pentru etapa a 7-a , Grupa Zonala, Faza II. O zi mai devreme, formația clujeană s-a deplasat la Brașov, acolo unde a câștigat, scor 78 – 41 cu ABC Galactica Brașov. Acest meci a contat pentru etapa a 9-a.

În clasament, ACS U-BT se află pe locul 5 în Grupa Națională, cu 5 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce CSȘ Viitorul este pe primul loc în grupa sa, cu 7 victorii și 1 înfrângere.

More in Baschet de performanță