Connect with us

A.C.S. Smart Basketball Team

Clubul clujean de baschet ACS SMART Basketball Team a fost înființat în 2019 de către antrenorul Jakab Agnes, o fostă jucătoare de baschet a cărei carieră a fost întreruptă brusc de o accidentare gravă. Și-a reorientat energia debordantă și dedicația către meseria de antrenor și a reușit rapid rezultate remarcabile.

Deși un club tânăr, SMART Basketball Team a crescut frumos și dezvoltarea sa este abia la început! Cu siguranță, un oraș îndrăgostit de baschet precum Clujul are nevoie de un club de baschet feminin puternic!

În prezent, la club activează aproximativ 100 de fete cu vârste între 6 și 16 ani. 2023 este anul constituirii primelor grupe masculine.

În primul an de participare în Campionatele Naționale organizate de Federația Română de baschet, SMART a obținut în sezonul 2020-2021 locul 7 la nivel național la categoria Under 13, locul 4 la Under 12 și a participat la Festivalul Național de Minibaschet de la Costinești. De atunci, clubul clujean a continuat să performeze, reușind în mai multe rânduri calificarea la Turneele Finale și chiar disputarea unor finale mici.

smart-basketball-logo

DATE DE CONTACT

Știri despre SMART Basketball Cluj-Napoca

U16: Cinci sportive, la Tabăra de Vară FRB

Două baschetbaliste de la ACS NBS și trei de la ACS Smart Basketball Team se vor pregăti împreună la Târgu Jiu, la Tabăra de Vară a Federației Române de Baschet.

U16: Încă un bronz la Cluj

S-au încheiat ultimele competiții juvenile, cu excepția CNS U12 de la Costinești.

U16: Programul Turneului Final A de la Sf. Gheorghe

Nu mai puțin de trei echipe dintre cele opt calificate la Turneul Final A sunt din județul Cluj!

U13: Final de sezon fără medalie

Fetele de la ACS Smart Basketball Team au terminat pe 4, iar băieții de la ACS U-BT pe 5.

U16: Trei echipe clujene, la Sf. Gheorghe pentru medalii

Toate reprezentantele clujului în întrecerea feminină au făcut pasul spre Turneul Final A.

U13: Programul Turneului Final feminin de la Craiova

Clujul a rămas cu o singură reprezentantă în campionat.