Connect with us

A.C.S. Smart Basketball Team

Clubul clujean de baschet ACS SMART Basketball Team a fost înființat în 2019 de către antrenorul Jakab Agnes, o fostă jucătoare de baschet a cărei carieră a fost întreruptă brusc de o accidentare gravă. Și-a reorientat energia debordantă și dedicația către meseria de antrenor și a reușit rapid rezultate remarcabile.

Deși un club tânăr, SMART Basketball Team a crescut frumos și dezvoltarea sa este abia la început! Cu siguranță, un oraș îndrăgostit de baschet precum Clujul are nevoie de un club de baschet feminin puternic!

În prezent, la club activează aproximativ 100 de fete cu vârste între 6 și 16 ani. 2023 este anul constituirii primelor grupe masculine.

În primul an de participare în Campionatele Naționale organizate de Federația Română de baschet, SMART a obținut în sezonul 2020-2021 locul 7 la nivel național la categoria Under 13, locul 4 la Under 12 și a participat la Festivalul Național de Minibaschet de la Costinești. De atunci, clubul clujean a continuat să performeze, reușind în mai multe rânduri calificarea la Turneele Finale și chiar disputarea unor finale mici.

smart-basketball-logo

DATE DE CONTACT

Știri despre SMART Basketball Cluj-Napoca

U13: S-a terminat Faza a II-a

Echipele clujene așteaptă să afle cu cine vor juca în faza următoare a competiției.

U13: Programul Turneelor din weekend

Echipele clujene joacă la Oradea, Târgu Mureș, Brașov și Arad.

U13: Locaţiile Turneelor 3 la masculin şi feminin

Se joacă la Târgu Mureș, Brașov, Oradea și Arad.

U17: Rezultatele turneelor de la Cluj şi Sibiu

Doar Napoca Baschet School s-a calificat la Turneul Final A, iar ACS U-BT la Turneul Final B.

U17: Programul meciurilor de la Cluj și Sibiu

La acest final de săptămână se vor juca meciuri din cadrul Campionatului Național U17, masculin și feminin. La masculin, competiția a ajuns la Turneul Semifnal, iar ACS U-BT va juca la Sibiu, meciurile din Grupa a 3-a, după următorul program: Vineri, 16 februarie 2024: ora 17.00: CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea – ACS Zeiden Hoops […]

MEL/ Basket Girls: Final de sezon pentru Smart Basketball Team

Două victorii și șapte înfrângeri pentru clujence la prima participare europeană.