Connect with us

Baschet de performanță

U18: U-BT, înfrângere în deby-ul grupei

Este al patrulea eșec pentru alb-negri în Grupa Națională.

U18: U-BT, înfrângere în deby-ul grupei

Baschetbaliștii de la ACS U-BT au pierdut, sâmbătă, derby-ul Grupei Naționale a Campionatului Național Under 18 masculin.

Clujenii au cedat, scor 57 – 69, îm deplasarea de la Ploiești cu CSȘ CSM Petrolul. Iată rezultatele etapei a 12-a:

  • Sâmbătă, 16 martie:
    • CSȘ CSM Petrolul Ploiești – ACS U-BT Cluj-Napoca 69 – 57
  • Duminică, 17 martie:
    • CSU Andu Sibiu – CSU Știința București 71 – 69
    • CNAV București – CSM Constanța 73 – 66
    • CSO Voluntari – CSȘ Târgu Jiu 90 – 80

În clasament, ACS U-BT se află pe locul 2 în Grupa Națională, cu 8 victorii și 4 înfrângeri, fiind la egalitate cu ocupanta locului al treilea, CSU Știința București. Clasamentul este condus de liderul neînvins CSȘ CSM Petrolul Ploiești.

CSȘ Viitorul Cluj și-a amânat, din nou, ultimul meci din Grupa VI a Fazei a II-a a Grupei Valorice A, restanța din runda a 3-a cu CS Valcea 1924 Râmnicu Valcea. Reprogramată pentru 16 martie, partida ce urmează să se joace în Sala LPS a fost mutată pe 20 martie, ora 13.30.

În întrecerea feminină, ACS Napoca Baschet School mai are de jucat două meciuri în Faza I. Primul dintre ele va avea loc în 21 martie, de la ora 16, pe teren propriu (Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu”), în compania CSM Ploiești. Cele două formații sunt vecine de clasament, ploieștencele pe locul al treilea (bilanț 9 victorii / 1 înfrângere), iar clujencele pe patru (5/7).

More in Baschet de performanță