Connect with us

C.S.Ș. Viitorul Cluj-Napoca

Club Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca este o unitate cu personalitate juridică, fiind titular de buget și ordonator de credite. Entitatea nu are în subordine entități fără personalitate juridică.

Își desfășoară întreaga activitate pe baza Legii Educației Naționale nr. 1/2011, a Regulamentului de organizare și funcționare a unităților cu program sportiv suplimentar, aprobat prin OMECTS nr. 5570/2011, a Regulamentului privind constituirea registrului național al performanței sportive, aprobat prin OMECTS nr. 5572/2011, a ordinelor și instrucțiunilor elaborate de Ministerul Educației Naționale.

Logo Viitorul

DATE DE CONTACT

PALMARES

În anii școlari precedenți, Clubul Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca a obținut nenumărate medalii de campioni și vicecampioni naționali la toate categoriile de vârstă (începând de la babybaschet până la U23).

Principalele activități desfășurate în cadrul Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca sunt legate de învățământul sportiv suplimentar de performanță. Unitatea desfășoară activități de educație și instruire la următoarele niveluri: începători, avansați și performanță / vârsta: 3 – 19 ani.

Pentru îndeplinirea obiectivelor care îi revin, Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca colaborează cu Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, federațiile de specialitate din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, școlile și liceele din municipiu, județul Cluj și județele limitrofe, Universitatea Tehnică Cluj, Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj-Napoca, primăriile comunelor din județ și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport a județului Cluj.

Știri despre Viitorul Cluj-Napoca

U16: Încă un bronz la Cluj

S-au încheiat ultimele competiții juvenile, cu excepția CNS U12 de la Costinești.

U16: Două echipe clujene la Turneele Finale A și B masculine

Sportivii noștri se vor deplasa la Oradea și Iași pentru Turneele Finale A și B.

U18: U-BT, ultimul meci înainte de Turneul Semifinal

La feminin, ACS NBS Cluj-Napoca va juca abia peste trei săptămâni.

U16: Meciuri decisive în weekend

Fetele au meciuri decisive pentru calificarea la Turneul Final, la fel ca și CSȘ Viitorul.

U16: Rezultatele meciurilor din weekend

Echipe clujene au disputat meciuri din faza grupelor.

U18: Înfrângeri pentru echipele clujene în această săptămână

Week-end cu etape la Under 18 masculin și feminin.