Connect with us

C.S.Ș. Viitorul Cluj-Napoca

Club Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca este o unitate cu personalitate juridică, fiind titular de buget și ordonator de credite. Entitatea nu are în subordine entități fără personalitate juridică.

Își desfășoară întreaga activitate pe baza Legii Educației Naționale nr. 1/2011, a Regulamentului de organizare și funcționare a unităților cu program sportiv suplimentar, aprobat prin OMECTS nr. 5570/2011, a Regulamentului privind constituirea registrului național al performanței sportive, aprobat prin OMECTS nr. 5572/2011, a ordinelor și instrucțiunilor elaborate de Ministerul Educației Naționale.

Logo Viitorul

DATE DE CONTACT

PALMARES

În anii școlari precedenți, Clubul Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca a obținut nenumărate medalii de campioni și vicecampioni naționali la toate categoriile de vârstă (începând de la babybaschet până la U23).

Principalele activități desfășurate în cadrul Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca sunt legate de învățământul sportiv suplimentar de performanță. Unitatea desfășoară activități de educație și instruire la următoarele niveluri: începători, avansați și performanță / vârsta: 3 – 19 ani.

Pentru îndeplinirea obiectivelor care îi revin, Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca colaborează cu Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, federațiile de specialitate din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, școlile și liceele din municipiu, județul Cluj și județele limitrofe, Universitatea Tehnică Cluj, Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj-Napoca, primăriile comunelor din județ și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport a județului Cluj.

Știri despre Viitorul Cluj-Napoca

U17: Locul 5 pentru ACS U-BT Cluj-Napoca

CSȘ Viitorul a încheiat campionatul pe ultimul loc.

U17: Programul Turneelor Finale A și B

ACS U-BT joacă la Ploiești, iar CSȘ Viitorul la Târgu Mureș.

U17: ACS U-BT merge la TFA, CSȘ Viitorul la TFB

Clujul are, așadar, câte o reprezentantă la fiecare dintre cele două Turnee Finale.

U17: Aflăm echipele calificate la Turneul Final

În weekend se joacă ultimele meciuri din Faza a 2-a (Faza Semifinală) a Campionatului Național Under 17 masculin.

U17: Trei victorii din patru jocuri

Ambele echipe clujene au jucat în capitală, însă ultimul turneu al fazei le va găsi în postura de gazde.

U17: Echipele clujene, în capitală

ACS U-BT și CSȘ Viitorul joacă în acest weekend în București.