Connect with us

C.S.Ș. Viitorul Cluj-Napoca

Club Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca este o unitate cu personalitate juridică, fiind titular de buget și ordonator de credite. Entitatea nu are în subordine entități fără personalitate juridică.

Își desfășoară întreaga activitate pe baza Legii Educației Naționale nr. 1/2011, a Regulamentului de organizare și funcționare a unităților cu program sportiv suplimentar, aprobat prin OMECTS nr. 5570/2011, a Regulamentului privind constituirea registrului național al performanței sportive, aprobat prin OMECTS nr. 5572/2011, a ordinelor și instrucțiunilor elaborate de Ministerul Educației Naționale.

Logo Viitorul

DATE DE CONTACT

PALMARES

În anii școlari precedenți, Clubul Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca a obținut nenumărate medalii de campioni și vicecampioni naționali la toate categoriile de vârstă (începând de la babybaschet până la U23).

Principalele activități desfășurate în cadrul Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca sunt legate de învățământul sportiv suplimentar de performanță. Unitatea desfășoară activități de educație și instruire la următoarele niveluri: începători, avansați și performanță / vârsta: 3 – 19 ani.

Pentru îndeplinirea obiectivelor care îi revin, Clubului Școlar Sportiv ”Viitorul” Cluj-Napoca colaborează cu Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, federațiile de specialitate din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, școlile și liceele din municipiu, județul Cluj și județele limitrofe, Universitatea Tehnică Cluj, Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj-Napoca, primăriile comunelor din județ și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport a județului Cluj.

Știri despre Viitorul Cluj-Napoca

U19: Locul 4 naţional pentru CSȘ Viitorul-Universitatea

Sportivii clujeni au cedat în finala mică cu CSȘ Nr. 4 ASE București.

U19: Programul Turneului Final 4 de la Bucureşti

Asocierea între CSȘ Viitorul și CS Universitatea se pregătește de ultimele meciuri ale sezonului 2023-2024.

EYBL: O singură victorie în Polonia pentru Viitorul Cluj

Alb-albaștrii au încheiat parcursul european cu un bilanț de trei victorii din opt partide.

U18: Prima victorie pentru Viitorul în Faza a 2-a

Campionatul Național Under 18 masculin și feminin se află în plină derulare.

U16: Noi meciuri în competițiile europene

CSȘ Viitorul joacă în Polonia în EYBL, iar Smart Basketball Team s-a deplasat în Slovacia pentru MEL / BasketGirls.

U18: Weekend cu etapă

Cele trei echipe clujene înscrise în CNU18 au programate jocuri în această perioadă.