Connect with us
generic

Baschet de performanță

U16: Meciurile echipelor clujene din weekend

O parte dintre echipele clujene angrenate în CNU16 vor juca în acest sfârșit de săptămână.

U16: Meciurile echipelor clujene din weekend

Campionatul Național Under 16 programează pentru weekend-ul următor jocuri atât în întrecerea masculină, cât și în cea feminină.

În primul turneul din Faza a III-a pentru categoria U16 feminin,  ACS NBS Cluj-Napoca se va deplasa la București pentru a juca cu BBB Raptors Berceni. Pentru clujence, este al doilea joc al fazei, întrucât a disputat în urmă cu două zile meciul cu CSȘ Gheorgheni, în devans din etapa a 3-a, joc adjudecat cu 104-42 în deplasare. Totodată, o altă echipă clujeană angrenată în competiție, LAPI Dej, va juca de asemenea în deplasare în prima etapă. Dejencele se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru a întâlni ACS Sepsi SIC.

Iată programul complet al rundei:

 • Vineri, 9 februarie:
  • 14:00 ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe – LAPI Dej (Sepsi Arena)
 • Sâmbătă, 10 februarie:
  • 09:00 CS BBB Raptors Berceni – ACS NBS Cluj-Napoca (CT Nenițescu București)
  • 14:00 CSM Sportul Studențesc București – ACS Gladius Mureșul Târgu Mureș (Octavian Dimofte București)
  • 15:00 CSȘ Sfântu Gheorghe – CS Olimpia București (LT Mikes Kelemen Sf Gheorghe)
  • 15:30 CSȘ Sibiu – ACS Dan Dacian București (CSȘ Sibiu)

ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca și-a amânat jocul cu CSM Constanța pentru 24 martie.

În Grupa Națională masculină evoluează ACS U-BT Cluj-Napoca, care vor primi vizita celor de la CSU Andu Sibiu, meci programat pentru marți, 13 februarie, ora 12, în BTarena B.

Celelalte meciuri ale rundei sunt:

 • Duminică, 11 februarie:
  • 13:00 ABC Laguna București – CSU Știința București
 • Miercuri, 14 februarie:
  • 12:00 ABC Leii București – LPS Târgu Mureș

Meciul CSȘ Târgoviște – CSȘ CSM Petrolul Ploiești s-a disputat în devans și s-a încheiat cu victoria prahovenilor, scor 50-39. Așadar, înaintea acestei runde, pe primul loc se situează CSȘ CSM Petrolul Ploiești, cu 14 puncte (9/0),  urmată de LPS Târgu Mureș, cu 16 puncte (7/2) și ABC Leii București, cu 15 puncte (7/1).  Pe locul 4 se clasează ACS U-BT Cluj-Napoca, cu 12 puncte (4/4), la egalitate de puncte cu adversara din aceast etapă, CSU Andu Sibiu.

În Faza a II-a a Grupei Valorice A, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca va juca  abia la jumătatea lunii, în deplasare la ACS Champions București-Craiova, meciul fiind inițial programat pentru 10 februarie. În cadrul grupei, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca este lider, cu 8 puncte (4/0). Este secondat de CSM Târgu Jiu, cu 7 puncte (3/1), bilanț identic cu CSM Oradea, iar pe locul 4 se clasează ACS Champions București-Craiova, cu 6 puncte (2/2). Ultimele două locuri sunt ocupate de ABC Galactica Brașov și CSM Deva, ambele cu 4 puncte (0/4).

More in Baschet de performanță