Connect with us

Baschet de performanță

U16: Două jucătoare și un antrenor din Cluj, la lot

FOTO: frbaschet.ro

U16: Două jucătoare și un antrenor din Cluj, la lot

Selecționerul echipei naționale Under 16 feminine a României, Carmin Popa, antrenor în cadrul clubului clujean ACS Smart Basketball Team, a configurat lotul cu care țara noastră demarează pregătirile în vederea participării la Campionatul European Divizia B, ce se dispută în intervalul 10-19 august la Podgorica (Muntenegru).

În cadrul lotului extins se regăsesc două sportive de la clubul clujean ACS Napoca Baschet School, respectiv Ana Pleș și Silvia Pop.

România s-a reunit deja în capitală, urmând ca până în 13 iulie să se pregătească la Giurgiu. După acest cantonament, se va pleca la Izmir în Turcia pentru a se disputa câteva jocuri amicale în compania selecționatei similare a Turciei, iar din 16 iulie până în 29 fetele se vor antrena în țară. Pe finalul lunii iulie se vor mai juca câteva meciuri amicale cu echipa similară a Bulgariei.

România este distribuită în Grupa A, alături de Slovacia, Austria, Lituania și Elveția. Primele două clasate vor juca mai departe pentru medalii, celelalte urmând să își dispute poziția în clasament în zona locurilor 9-19.

More in Baschet de performanță