Connect with us

Servus Baschet!

Primul Workshop ”Servus, Baschet”!

Acesta va avea loc miercuri, 4 mai, la BTarena.

Primul Workshop ”Servus, Baschet”!

Proiectul ”Servus, BASCHET!”, finanțat de către Federația Română de Baschet prin Programul Național “Să creștem sănătos prin baschet”, își propune nu doar atragerea cât mai multor copii către practicarea baschetului într-un mod organizat, ci și informarea și educarea acestora în spiritul unui stil de viață sănătos.

În acest sens, grație partenerilor din cadrul proiectului, vor avea loc mai multe Workshop-uri, dintre care primul este programat miercuri, 4 mai, la BTarena, cu începere de la ora 16.

Sesiunea va avea două părți educaționale distincte. Prima dintre ele se va referi la educația nutrițională a sportivului și va fi susținută de Marina Sfîrlea, specialist în nutriție. Ea va vorbi elevilor și profesorilor participanți despre conceptul de ”Farfurie sănătoasă”.

Ulterior, Adrian Resteman, kinetoterapeut în cadrul Transilvania Recovery Centre și al echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania, va aduce în atenția micuților rola de spumă și cum devine ea prietena sportivilor pentru încălzirea înainte de efort.

În încheiere, elevii și profesorii lor vor face cunoștință cu Patrick Richard, căpitanul echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania, care va vorbi despre ce înseamnă să fii sportiv de performanță.

Proiectul “Servus, BASCHET” este organizat de către Asociația Județeană de Baschet Cluj, fiind finanțat de către Federația Română de Baschet în cadrul Programului Național – Să creștem sănătos prin baschet.

logo sanatos_bkg_white

More in Servus Baschet!