Connect with us

News

Servus, Baschet! Servus, Transilvania Recovery Centre!

Centrul clujean de fizioterapie, kinetoterapie și pregătire fizică este noul partener al competiției dedicate elevilor clujeni.

Servus, Baschet! Servus, Transilvania Recovery Centre!

Proiectul ”Servus, BASCHET!”, finanțat de către Federația Română de Baschet prin Programul Național “Să creștem sănătos prin baschet”, presupune nu doar atragerea cât mai multor copii către practicarea baschetului într-un mod organizat, ci și informarea și educarea acestora în spiritul unui stil de viață sănătos.

În acest sens, suntem încântați să anunțăm partnenerul educațional al proiectului, Transilvania Recovery Centre, unul dintre cele mai bine dotate centre de fizioterapie, kinetoterapie și pregătire fizică din România.

Transilvania Recovery Centre activează în Cluj-Napoca cu cele mai performante aparate existente pe piața internațională, având totodată terapeuți profesioniști cu renume și cu background în diferite sporturi de performanță. Centrul asigură condiții excelente de desfășurare a planurilor terapeutice, având o abordare holistică și integrativă, cu planuri personalizate pentru fiecare pacient și cu toate serviciile într-o singură locație.

Transilvania Recovery Centre este partenerul educațional al proiectului nostru, implicându-se activ în organizarea de workshop-uri cu teme ce vizează abordarea unui stil de viață sănătos, prevenția accidentărilor și recuperarea acestora. La aceste workshop-uri vor fi invitați să participe toți profesorii și elevii angrenați în competiție, dar și colegi ai acestora interesați de subiectele puse în discuție.

Vom reveni cu tematica workshop-urilor în cel mai scurt timp.

Proiectul “Servus, BASCHET” este organizat de către Asociația Județeană de Baschet Cluj, fiind finanțat de către Federația Română de Baschet în cadrul Programului Național – Să creștem sănătos prin baschet.

logo sanatos_bkg_white

More in News