Connect with us
3x3

Baschet de performanță

3X3: Bilanțul ”U” Cluj după primele două turnee din Liga Națională

Universitatea Cluj a câștigat trei meciuri și a cedat patru în primele evenimente ale noului sezon competițional.

3X3: Bilanțul ”U” Cluj după primele două turnee din Liga Națională

Singura reprezentantă a județului Cluj în Liga Națională de 3X3, Universitatea Cluj, a jucat în acest week-end primele două turnee din noul sezon, disputate la București, la Complexul Silva.

În primul turneu, Universitatea, în componența Cristian Alexandru, Mihnea Tudor Brie, Mihnea Divoiu și Ioan Rusz, a fost distribuită în Grupa B. Clujenii au pierdut jocurile cu Sportul Studențesc București (scor 13-21), CSU Știința București (14-22) și CSU Neptun Constanța (18-21), reușind să învingă ABC Blue Sharks Constanța (22-4). În clasamentul grupei, Universitatea a încheiat acest prim turneu pe poziția a 4-a, iar la general s-a poziționat pe locul 7.

În turneul de duminică, Universitatea a fost din nou distribuită în Grupa B, componența acesteia fiind similară cu cea din primul turneu, cu diferența că CSU Neptun Constanța a fost înlocuită cu CSU Neptun 2 Constanța. Bilanțul clujenilor în acest turneu a fost de două victorii și tot atâtea meciuri pierdute. Universitatea a învins de această dată Sportul Studențesc (16-10) și pe ABC Blue Sharks Constanța (21-5) și a cedat partidele cu CSU Neptun 2 Constanța (10-22) și CSU Știința București (16-21).

Acest bilanț le-a permis clujenilor o clasare pe locul 3 în Grupa B și pe 6 la finalul turneului.

More in Baschet de performanță