Connect with us

News

ajbcluj.ro, locul de întâlnire al baschetului clujean

Asociația Județeană de Baschet Cluj își propune să strângă la un loc comunitatea iubitorilor baschetului din județ și să susțină dezvoltarea fenomenului pe plan local.

ajbcluj.ro, locul de întâlnire al baschetului clujean

Asociația Județeană de Baschet (AJB) Cluj este o structură sportivă de drept privat, cu personalitate juridică, ce are ca scop coordonarea, îndrumarea și controlul activității de baschet la nivelul județului Cluj. Totodată, AJB Cluj are ca scop susținerea dezvoltării acestui sport, fiind reprezentanta în teritoriu a Federației Române de Baschet.

Prin natura scopurilor și obiectivelor AJB Cluj, considerăm că este esențială promovarea activității baschetbalistice regionale într-o manieră eficientă, echilibrată și având ca unic scop dezvoltarea fenomenului în aria de competență.

În acest sens, cel mai la îndemână instrument este un website, în jurul căruia să strângem toți iubitorii baschetului din Cluj.

DECLARAȚIE

Amalia Marchiș, președinte AJB Cluj: ”Asociația noastră își propune să devină un instrument util atât membrilor săi, cât și tuturor iubitorilor baschetului din zona noastră. Ne dorim, așadar, să facilităm comunicarea cu cluburile, să le promovăm sportivii și acțiunile pentru a le oferi o vizibilitate cât mai mare și, totodată, să aducem în fața comunității baschetbalistice cât mai multe informații relevante. Bineînțeles, vom folosi această platformă pentru a promova acțiunile și activitatea Asociației, iar pentru viitor avem în plan să dezvoltăm o secțiune prin care să ajutăm pe oricine dorește să deslușească tainele acestui sport!”.

More in News