Connect with us

Baschet de performanță

U18: Victorie pentru U-BT

CSȘ Viitorul și-a amânat meciul cu ACS Petras Piatra Neamț.

FOTO: Manases Sandor / u-bt.basketball

U18: Victorie pentru U-BT

Campionatul Național Under 18 este în plină desfășurare, fiind în Faza a II-a, fază în care se joacă etape săptămânale. Pe parcursul acestei săptămâni s-au jucat meciurile rundei cu numărul 9, însă doar una dintre cele două echipe clujene a jucat.

În Grupa 1, cea în care evoluează ambele echipe clujene, ACS U-BT și CSȘ Viitorul, s-a jucat un singur meci:

  • Miercuri, 5 aprilie
    • ACS U-BT Cluj-Napoca – LPS Bihorul CSM Oradea 86-67

Partida dintre CS SCM OHMA Timișoara și ABC CSU Sibiu se va juca duminică, 9 aprilie, în timp ce confruntarea dintre ACS Petras Neamț și CSȘ Viitorul a fost amânată pentru 24 aprilie.

În urma acestui rezultat, în clasamentul Grupei 1, ACS U-BT Cluj-Napoca (8/1) preia temporar rolul de lider de la CS SCM OHMA Timișoara (8/0). Restul clasamentului rămâne neschimbat, respectiv  ABC CSU Sibiu (5/3), ACS Petras Neamț (3/5) și CSȘ Viitorul Cluj-Napoca (1/7), ultima clasată adăugându-și încă o înfrângere la zestrea deja consistentă: LPS Bihorul CSM Oradea (0/9).

Ultima etapă este prevăzută a se disputa în 14 aprilie, însă programul nu este încă disponibil. Clasamentul final al grupei nu va fi disponibil până la jucarea restanțelor CSȘ Viitorul, ultima fiind programată pe 24 aprilie.

More in Baschet de performanță