Connect with us

Baschet de performanță

U16: Locațiile returului Fazei 1

Cu excepția ACS U-BT , celelalte echipe vor juca în weekend-ul 20-22 noiembrie returul Fazei 1.

U16: Locațiile returului Fazei 1

Campionatul Național Under 16 a ajuns la turneul cu numărul 2, programat pentru intervalul 20-22 octombrie, iar echipele din Cluj au aflat unde vor disputa aceste meciuri. Pentru băieții de la ACS U-BT, lucrurile nu sunt simple – se știe că vor juca în deplasare la CSU Andu Sibiu în cadrul Grupei Naționale, însă nu se cunoaște deocamdată ziua și ora, întrucât oponentul va juca în European Youth Basketball League, așadar meciul va fi amânat.

Cealaltă echipă clujeană masculină din competiție, CSȘ Viitorul, se va deplasa la Oradea, acolo unde CSM va găzdui meciurile retur din cadrul primei faze. În clasamentul Grupei B, după meciurile tur, lider este CSȘ Viitorul, cu 2 victorii, urmată de ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș (1 / 1) și CSM Oradea (0/2).

În întrecerea feminină, LAPI Dej, ACS NBS Cluj-Napoca și ACS Smart Basketball Team sunt colege în Grupa C și se vor reuni la Cluj-Napoca, în organizarea NBS. În clasament conduce ACS NBS Cluj-Napoca, cu 3 victorii, urmată de ACS Smart Basketball Team (2/1), LAPI Dej (1/2) și CSȘ Bega Timișoara (0/3).

 

More in Baschet de performanță