Connect with us

Baschet de performanță

U16: Doar Viitorul joacă în deplasare

U-BT, la masculin, dar și NBS, Smart și LAPI Dej vor juca pe teren propriu.

U16: Doar Viitorul joacă în deplasare

La acest final de săptămână, echipele clujene angrenate în Campionatul Național Under 16 vor disputa meciuri din fazele grupelor.

La masculin, ACS U-BT va juca duminică, 17 martie, de la ora 10.00, la BT Arena B cu echipa bucureșteană ABC Laguna. Meciul contează pentru etapa a 11-a din Grupa Națională. Înaintea acestui meci, formația clujeană se află pe locul 6, cu 4 victorii și 6 înfrângeri, iar Laguna București pe 7, cu 1 victorie și 10 înfrângeri.

CSȘ Viitorul Cluj-Napoca va juca la Brașov, cu ABC Galactica, vineri, 15 martie, de la ora 15.00. Meciul contează pentru etapa a 9 din Grupa Zonală, Faza a II-a.

La feminin, ACS NBS Cluj-Napoca va juca la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu”, cu CS Olimpia București, vineri, 15 martie, de la ora 15.30, în etapa a 5-a a fazei grupelor. Echipa clujeană se află pe primul loc în Grupa E înaintea acestei partide, cu 3 victorii și 0 înfrângeri. Adversara clujencelor, CS Olimpia București, se află pe locul 2, cu 2 victorii și nicio înfrângere.

LAPI Dej va juca sambătă, 16 martie, pe teren propriu, tot cu CS Olimpia București, într-un meci din etapa a 3-a a aceleiași Grupe E. LAPI Dej se află momentan pe poziția a 3-a, cu 1 victorie și 1 înfrângere.

În Grupa F, ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca va juca și ea la Cluj, sâmbătă, 16 martie de la ora 17.00 cu CSȘ Sibiu. Meciul contează pentru etapa a 3-a și se va juca în Sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”. Echipa clujeană a disputata până acum un singur meci în grupe, fiind învinsă la București de ACS Dan Dacian.

More in Baschet de performanță