Connect with us
generic

Baschet de performanță

U16: Cinci sportive, la Tabăra de Vară FRB

Două baschetbaliste de la ACS NBS și trei de la ACS Smart Basketball Team se vor pregăti împreună la Târgu Jiu, la Tabăra de Vară a Federației Române de Baschet.

U16: Cinci sportive, la Tabăra de Vară FRB

În perioada 5-11 iulie 2024, Academia Română de Baschet – Filiala Gorj (coordonată de Claudiu Fometescu) organizează la Târgu Jiu un camp de vară la care vor participa baschetbaliști și baschetbaliste din generația 2009. Aceștia vor beneficia de antrenamente și alte activități complementare, sub coordonarea unor specialiști, pentru dezvoltarea baschetbalistică și personală a tinerilor sportivi.

Clujul va fi reprezentat, pe lângă cei doi sportivi de la ACS U-BT Cluj-Napoca, de cinci baschetbaliste provenind de la două cluburi. Astfel, au primit convocări trei fete de la ACS Smart Basketball Team, respectiv Ștefania Pallo, Evelyn Popa și Maia Pop, și două de la ACS Napoca Baschet School, mai precis Elia Ungur și Sofia Lăpuștea.

Baschetbalistele se vor antrena în perioada amintită la Sala Polivalentă și Sala Școlii Gimnaziale ”Voievod Litovoi” din orașul lui Brâncuși.

Summer Camp-ul de la Târgu Jiu este prima tabără de vară organizată de Federația Română de Baschet, prin Academia Română de Baschet.

More in Baschet de performanță