Connect with us

Baschet de performanță

U16: Băieții la Galați, fetele la Târgu Mureș

ACS U-BT Cluj-Napoca și ACS Napoca Baschet School au etapă în weekend.

U16: Băieții la Galați, fetele la Târgu Mureș

Campionatul Național Under 16 programează în weekend etapa a 3-a din Faza a 2-a, fază a competiției ce presupune ”duble” fiecare-cu-fiecare.

ACS U-BT, singura reprezentantă a Clujului în competiția masculină, se pregătește de o deplasare lungă la Galați, acolo unde va da piept cu ACS Academia de Baschet Phoenix Galați.

Meciurile vor avea loc în Sala LPS din orașul de pe malul Dunării, primul joc urmând să se dispute sâmbătă, 17 decembrie, cu începere de la ora 18, în timp ce al doilea joc va avea loc duminică, de la 11:30.

Meciurile au loc în cadrul Grupei 3, acolo unde se mai dispută ”dubla” dintre CSU ASE București și ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, celelalte două componente ale grupei.

În clasamentul de dinaintea acestor etape, ACS U-BT Cluj-Napoca este pe locul 3 în grupă, cu două victorii și tot atâtea înfrângeri, la egalitate cu oponentul din weekend, ACS Academia de Baschet Phoenix Galați, care se clasează pe poziția secundă. Liderul grupei este CSU ASE București, iar ”lanterna roșie” este deținută de ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș.

Și competiția feminină este în Faza a 2-a, de asemenea una a etapelor ”duble”. Echipa clujeană ACS Napoca Baschet School se deplasează în această rundă la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, pentru întâlnirile cu CS Mureșul de sâmbătă și duminică, ambele jocuri fiind programate la ora 12:00.

În Grupa A2, se mai dispută o ”dublă” la Sibiu, între CSȘ din localitate și CSȘ Bega Timișoara. ACS Rookies Oradea și ACS Gladius Târgu Mureș s-au întâlnit în devans, orădencele câștigând ambele jocuri (66-51 și 56-53).

Grupa este condusă de cele două echipe ce au jucat deja câte trei ”duble”, ACS Rookies Oradea (6/0) și ACS Gladius Târgu Mureș (4/2), urmate de ACS NBS Cluj-Napoca (3/1), CSȘ Bega Timișoara (1/3), ultimele două clasate fiind fără victorie – CSȘ Sibiu și CS Mureșul Târgu Mureș.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby cepoi domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Baschet de performanță