Connect with us

Baschet de performanță

U16: Băieții încheie anul cu victorii

Atât ACS U-BT în Grupa Națională, cât și CSȘ Viitorul în Grupa Valorică A, și-au surclasat adversarii în ultimele meciuri ale lui 2023.

U16: Băieții încheie anul cu victorii

Campionatul Național masculin U16 a programat, în weekend-ul trecut, meciuri în cadrul Grupei Naționale, dar și în Grupa Valorică A.

ACS U-BT Cluj-Napoca a jucat sâmbătă, 16 decembrie, în deplasare cu CSȘ Târgoviște, în etapa a 7-a a Grupei Naționale, ultima din tur. Clujenii s-au impus cu 80-57. Etapa viitoare, alb-negrii se deplasează la Târgu Mureș, însă acest joc este programat după o pauză de mai bine de o lună, în 27 ianuarie.

ACS U-BT Cluj-Napoca va petrece vacanța de iarnă pe locul 4 în clasamentul Grupei Naționale, cu 4 victorii din 7 meciuri, fiind devansați de CSȘ CSM Petrolul (7/0), ABC Leii București (6/1) și LPS Târgu Mureș (5/2).

CSȘ Viitorul Cluj-Napoca a jucat astăzi, 18 decembrie, în deplasare cu CSM Oradea, în Grupa Valorică A, Grupa a II-a, Faza a doua. Alb-albaștrii s-au impus cu 67-54. În runda următoare, clujenii vor primi vizita brașovenilor de la Galactica, de asemenea la finalul lunii ianuarie.

Viitorul conduce Grupa II din Grupa Valorică A, cu trei victorii din tot atâtea partide, urmată de CSM Târgu Jiu, ACS Champions Buc-Cra și CSM Oradea, toate cu două victorii și un eșec. Ultimele două clasate nu au gustat încă victoria în această fază, respectiv ABC Galactica Brașov și CSM Deva.

More in Baschet de performanță