Connect with us

Baschet de performanță

U14: Fetele la Cluj, băieții la Baia Mare

Se știu locațiile în care se vor juca meciurile retur din Faza a II-a.

U14: Fetele la Cluj, băieții la Baia Mare

Echipe clujene participante la Campionatul Național Under 14 au aflat unde vor juca, în perioada 13-14 ianuarie, cel de-al doilea turneu al Fazei a II-a.

Astfel, la feminin, cele două echipe clujene prezente în competiție, ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca și ACS Napoca Baschet School, vor găzdui meciurile din Grupa 4 și, respectiv, Grupa 5 a Grupei Valorice A.

Înaintea returului, în Grupa 4, clasamentul este condus de KSE Târgu Secuiesc (3/), urmată de ACS Ralph Brașov (2/1), ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca (1/2) și CSȘ Gheorgheni (0/3).

Grupa 5 este condusă de ACS NBS Cluj-Napoca (3/0), secondată de CSȘ Ploiești (2/1), CSȘ Ploiești (2/1), ACS Rookies Oradea (1/2) și CSȘ Unirea Iași (0/3).

După aceste două turnee, primele două echipe din fiecare dintre cele șase grupe plus 4 locuri 3 vor evolua în continuare în Grupa Valorică A

La masculin, ACS U-BT Cluj-Napoca se va deplasa, din nou, la Baia Mare pentru a disputa partidele din cadrul Grupei 9. Aceeași echipă, ACS Wildcats, a organizat și turul.

Grupa 9 este dominată de ACS U-BT Cluj-Napoca (2/0), urmată de ACS Wild Cats Baia Mare (1/1) și ABC Galactica Brașov (0/2).

Se va juca similar cu sistemul competițional feminin, cu specificare a că din această fază se vor califica primele 2 echipe din cele 10 grupe de câte trei. Datele de disputare sunt, de asemenea, identice cu cele de la feminin.

More in Baschet de performanță