Connect with us

Baschet de performanță

U15: U-BT, la un turneu amical în Macedonia de Nord

Alte două echipe clujene au parte de experiențe internaționale în această perioadă.

U15: U-BT, la un turneu amical în Macedonia de Nord

UPDATE: ACS Smart Basketball Team, în MEL BasketGirls

Un alt  club clujean a anunțat în cursul zilei de astăzi, 12 septembrie, că va participa cu una dintre echipele sale în competițiile continentale. Este vorba de ACS Smart Basketball Team, care a primit un wildcard pentru a participa cu echipa sa de Under 16 feminin în ediția 2023-2024 a MEL/BasketGirls.

Detalii pe site-ul clubului clujean.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Clubul clujean ACS U-BT Cluj-Napoca va deplasa în această săptămână echipa sa de Under 15 la Skopje, în Macedonia de Nord, pentru a lua parte la Baketball Tournament ”Cevka”, o competiție masculină cu opt participante din șase țări.

Clujenii sunt distribuiți în Grupa B, alături de Minyor Pernik (Bulgaria), MZT Skopje (Macedonia de Nord) și KK Trijumf Niš (Serbia). În Grupa A vor concura echipele Partizan Belgrad (Serbia), All Star Podgorica (Muntenegru), KK Vardar Skopje (Macedonia de Nord) și Inter Bratislava (Slovacia).

Iată programul meciurilor echipei clujene (ora României):

  • Vineri, 15 septembrie:
    • 13:00 MZT Skopje – ACS U-BT Cluj-Napoca
    • 21:00 ACS U-BT Cluj-Napoca – KK Trijumf Niš
  • Sâmbătă, 16 septembrie:
    • 17:00 ACS U-BT Cluj-Napoca – Minyor Pernik

Duminică vor avea loc meciurile pentru aur între câștigătoarele grupelor (ora 13:30), pentru bronz între ocupantele locurilor secunde (ora 11.30), în timp ce locurile 5-6 vor fi disputate de ocupantele locurilor 3 în grupe (ora 12:45), iar locul 7 se va juca la ora 10:45 între ultimele clasate în grupe.

Săptămâna trecută, o altă echipă de juniori clujeană a jucat două meciuri amicale în străinătate. Este vorba de ACS Smart Basketball Team, care s-a deplasat cu echipa feminină de Under 16 la Miskolc, în Ungaria, pentru două jocuri de pregătire cu echipa locală DVTK.

Pe de altă parte, județul nostru va avea o singură reprezentantă în competiția continentală European Youth Basketball League din acest an. Este vorba de echipa masculină Under 16 a clubului CSȘ Viitorul. Vom reveni cu programul de disputare al turneelor acestei echipe, primul dintre ele urmând să aibă loc la începutul lunii octombrie.

 

More in Baschet de performanță