Connect with us

Baschet de performanță

U15: NBS încheie sezonul pe 7

La băieți, U-BT Cluj-Napoca a câștigat Turneul Final al Grupei Valorice B, clasânduse pe locul 13 la finalul stagiunii.

FOTO: frbaschet.ro

U15: NBS încheie sezonul pe 7

Campionatul Național Under 15 a tras cortina asupra sezonului 2021-2022, meciurile turneelor finale având loc în week-end-ul trecut.

Clujul a avut reprezentantă în Grupa Valorică A doar la feminin, acolo unde Napoca Baschet School a încheiat pe locul 7.

În faza grupelor, fetele lui Tudor Dumitrescu au avut un adversar imposibil de depășit, respectiv ACS Gladius Târgu Mureș, echipă ce urma să câștige laurii de campioană. Astfel, NBS au acumulat o victorie și un eșec, clasânduse pe locul 2.

Ghinionul a făcut ca adversarul din sferturile de finală să fie cealaltă finalistă a campionatului, Olimpia București, astfel că NBS a jucat mai departe pentru locurile 5-8. În această fază a pierdut cu CSȘ Bega Timișoara și a învins CSȘ Nr. 1 Constanța, încheind astfel competiția pe locul 7.

În competiția masculină, ACS U-BT a câștigat Turneul Final 2, respectiv competiția pentru ocuparea locului 13, trecând pe rând de CSO Voluntari și ACS Toyin Constanța în grupe și mai apoi de CSȘ Brașovia Brașov și ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș în ultima fază.

More in Baschet de performanță