Connect with us

Baschet de performanță

U13: Locaţiile Turneelor Semifinale

Campionatul Național Under 13 și-a stabilit locațiile de disputare pentru Turneele Semifinale masculin și feminin.

U13: Locaţiile Turneelor Semifinale

Federaţia Română de Baschet a anunţat locaţiile pentru Turneele Semifinale la masculin şi feminin pentru categoria Under 13.

La feminin, ACS Smart Basketball Team va juca în Grupa 2, Grupa Valorică A, alături de campioana naţională la U12 4×4, ACS Dan Dacian Bucureşti, CSM Alexandria şi ACS Zeiden Hoops Braşov, iar turneul va fi organizat la Braşov în perioada 13-14 aprilie.

La masculin, ACS U-BT va fi în Grupa 3, Grupa Valorică A, alături de echipa în fața căreia a câștigat titlul național la U12 4X4 în toamna trecută, ABC Slam Bucureşti, ABC Rising Stars Popeşti Leordeni și CSM VSKM Târgu Mureş şi va merge la Popeşti Leordeni.

De asemenea, alte două echipe clujene se vor bate pentru a prinde un loc la Turneul Final B, cel care va stabili ordinea în clasament pentru locurile 9-16: ACS U-BT 2, la masculin şi CS Universitatea Cluj, la feminin.

ACS U-BT 2 va juca în Grupa 8 a Grupei Valorice B, alături de SCM winsed.swiss UVT Timişoara, ACS Champions Bucureşti-Craiova și LPS Bihorul CSM Oradea, iar turneul va fi organizat la Oradea.

La rândul ei, CS Universitatea Cluj va evolua în Grupa a 5-a a Grupei Valorice B, alături de ABC Leii Bucureşti și CSŞ Botoşani şi vor merge la Botoşani.

Turneele Semifinale vor avea loc în perioada 13 -14 aprilie 2024 și se joacă o singură manșă.

More in Baschet de performanță