Connect with us

Baschet de performanță

U13: Componenţa grupelor de la Turneul Semifinal

Două echipe clujene joacă pentru calificare la Turneul Final A.

U13: Componenţa grupelor de la Turneul Semifinal

Campionatul Naţional Under 13 a ajuns în faza Turneelor Semifinale. 16 echipe la masculin şi 16 la feminin se vor bate pentru calificarea la Turneul Final A. Clujul este reprezentat de două echipe, una la feminin şi una la masculin.

La feminin, ACS Smart Basketball Team va juca în Grupa 2, alături de campioana Naţională la U12 4×4, ACS Dan Dacian Bucureşti, CSM Alexandria şi ACS Zeiden Hoops Braşov.

La masculin, ACS U-BT va în Grupa 3, alături de ABC Slam Bucureşti, ABC Rising Stars Popeşti Leordeni și CSM VSKM Târgu Mureş

De asemenea, alte două echipe clujene se vor bate pentru a prinde un loc la Turneul Final B, cel care va stabili ordinea în clasament pentru locurile 9-16: ACS U-BT 2, la masculin şi CS Universitatea Cluj, la feminin.

ACS U-BT 2 va juca în Grupa 8 a Grupei Valorice B, alături de SCM winsed.swiss UVT Timişoara, ACS Champions Bucureşti-Craiova și LPS Bihorul CSM Oradea

La rândul ei, CS Universitatea Cluj va evolua în Grupa a 5-a a Grupei valorice B, alături de ABC Leii Bucureşti și CSŞ Botoşani.

Turneele Semifinale vor avea loc în perioada 12 -14 aprilie 2024 și se joacă o singură manșă.

More in Baschet de performanță