Connect with us

Baschet de performanță

Pregătire și selecție pentru generația 2011

O serie de cluburi clujene au trimis sportivi și sportive la pregătire cu lotul regional.

Pregătire și selecție pentru generația 2011

În aceste zile se desfășoară la Cluj-Napoca și Târgu Mureș acțiunea de pregătire și selecție pentru monitorizarea generației 2011, atât la masculin, cât și la feminin. Acțiunea este organizată de către Federația Română de Baschet, prin Sucursala 6, în perioada 27 februarie – 1 martie.

Cele 15 fete se pregătesc la Târgu Mureș, în sala de sport ”Gladius Lucky Dragons”, sub coordonarea antrenorilor Florina Pora (CSM Târgu Mureș) și Mihaela Maxim (ACS Napoca Baschet School). Tot atâția băieți sunt selecționați pentru antrenamente la Cluj-Napoca, în BTarena, sesiunile de pregătire fiind coordonate de Milorad Perovic, asistat de Mioara Iurian și Horia Pascu, toți de la ACS U-BT Cluj-Napoca.

Cluburile clujene care au trimis sportivi și sportive la aceste acțiuni sunt LAPI Dej, ACS Napoca Baschet School, ACS Smart Basketball Team (la feminin) și ACS U-BT Cluj-Napoca și ACS Transilvania Warriors (la masculin).

Acțiunea de selectare și pregătire a generației este una continuă, fiind organizată în toate regiunile țării, și are ca scop conturarea lotulurilor naționale al României.

More in Baschet de performanță