Connect with us

Baschet de performanță

Liga I: Victorie și cu ”satelitul” CSM Târgu Mureș

Este cea de-a noua victorie pentru studenți în actuala ediție a Ligii I!

FOTO: u-cluj.ro

Liga I: Victorie și cu ”satelitul” CSM Târgu Mureș

Etapa a 12-a a Ligii I le-a adus studenților de la Universitatea încă o victorie după meciul jucat acasă, la sala LPS, în fața celor de la CSM 2 Târgu Mureș. Scor final: 86-74. Cei mai buni marcatori au fost Ciprian Albu, cu 31 puncte, Mihnea Tudor Brie, cu 16 puncte și Matei Cristian Nuna, cu 11 puncte.

 

Search:
{{titleItem}}
{{item}}
< Previous   |   Next >
{{titleItem}}

 

La finalul celei de a 12-a etape, CS Universitatea Cluj-Napoca este în vârful Grupei B cu 20 de puncte (9/2), urmată de CSM 2 Târgu-Mureș, cu același punctaj, dar obținut din alt număr de victorii (7/6). Pe locul 3 stă CSȘ VSK Gheorgheni, cu 19 puncte, după care, pe locul 4 se află CSM Constanța, cu 18 puncte (7/4). Urmează pozițiile 5,6,7,8 care au acumulat 17 puncte: CSM Petrolul 2 Ploiești (6/5), CS Politehnica Iași (5/7), CSU ASE București (6/5), CSU Știința București (5/7). Ultimele două locuri sunt ocupate de CSO 2 Voluntari, cu 17 puncte (5/6) și de ACS Total Sport București, cu 13 puncte (1/11).

Următoarea etapă are loc în 21 ianuarie, iar clujenii vor juca în deplasare, la sala ”Gabriela Szabo” din Voluntari, când studenții noștri se vor bate pentru victorie cu CSO 2 Voluntari. Partida va fi transmisă live și pe FRB TV, de la ora 12:00.

Celelale meciuri ale etapei a 13-a pentru Grupa B sunt programate astfel:

  • CSU ASE București  – CSȘ VSK Gheorgheni
  • CSM Petrolul 2 Ploiești – CSM 2 Constanța
  • CS Politehnica Iași – CSU Știința București
  • CSM 2 Târgu Mureș și ACS Total Sport București au jucat în devans, scor 100 – 85.

More in Baschet de performanță