Connect with us

Jr. NBA

Jr. NBA: Clinicuri pentru antrenori și arbitri

Meciul din NBA dintre Chicago Bulls și Detroit Pistons va avea loc la Paris, ocazie cu care Jr. NBA organizează o serie de clinicuri.

Jr. NBA: Clinicuri pentru antrenori și arbitri

O săptămână cu totul specială în programul Jr. NBA este programată să aibă loc în perioada 15-19 ianuarie, prilejuită de evenimentul NBA Paris Game 2023, care include jocul dintre Chicago Bulls și Detroit Pistons în capitala Franței pe 19 ianuarie.

Platforma OWQLO va găzdui în această perioadă mai multe clinicuri pentru antrenori și arbitri:

  • Duminică, 15 ianuarie, de la ora 17 (CET): James Borrego, fost antrenor principal la Charlotte Hornets și Ruddy Nelhomme, asistentul selecționatei din Hexagon, vor organiza un clinic pentru antrenori. Tema aleasă de Borrego este ”Alegerea ritmului potrivit și crearea spațiilor pentru aruncări deschise”, în timp ce Nelhome va vorbi despre ”Jocul la interior și mișcarea în teren în timpul lui”, fiecare clinic încheindu-se cu o sesiune de întrebări/răspunsuri.
  • Luni, 16 ianuarie, de la ora 18 (CET), foștii arbitri de top din NBA, George Toliver, Monty McCutchen și Mark Wunderlich vor discuta despre gestionarea relației cu jucătorii și antrenorii, presiunea pusă de public pe oficiali, precum și diferite criterii de evaluare a faulturilor ofensive.
  • Miercuri, 18 ianuarie, ora 18 (CET) va avea loc NBA Teams Coaching Clinic, cu participarea lui Rex Kalamian (asistent la Pistons) și Amadou Mbodji și Bradford Burgess (antrenori de Player Development la Bulls). Se va discuta despre jocul ofensiv și vor fi prezentate diferite exerciții pentru dezvoltarea tehnică a jucătorilor în fucție de poziție.

Prim aplicația OWQLO, ce poate fi descărcată din App store / Google Play, acțiunile din cadrul Paris Game 2023 vor putea fi urmărite fie live, fie ulterior.

More in Jr. NBA