Connect with us

Jr. AJB Trophy

Jr. AJB Trophy, ediția a 2-a

Sfârșitul lunii mai aduce o nouă ediție dedicată sportivilor de baby și minibaschet.

Jr. AJB Trophy, ediția a 2-a

Prima ediție a competiției organizată de AJB Cluj și destinată sportivilor și sportivelor de categorie baby și minibaschet a fost un real succes, peste 150 de copii fiind angrenați în întrecerea desfășurată în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”.

Așa cum am promis la finalul primei ediții, competiția va reveni în Parcul Sportiv, astfel că putem anunța ediția a 2-a în perioada 28-29 mai 2022!

Competiția va avea loc pe aceleași terenuri outdoor din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” și va însemna o adevărată repetiție înaintea Festivalului de Baby și Minibaschet și Campionatului Național Under 12, întreceri ce închid stagiunea 2021-2022 în baschetul românesc.

Așadar, pe scurt despre Jr. AJB Trophy 2022, ediția a 2-a:

  • categorii:
    • babybaschet masculin și feminin
    • minibaschet masculin și feminin
  • perioada: 28 – 29 mai 2022
  • locație: terenuri outdoor Parc Sportiv Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Componența grupelor, precum și sistemul competițional vor fi anunțate în curând.

Jr. AJB Trophy reprezintă o oportunitate de familiarizare a copiilor cu competițiile sportive, ceea ce îi învață pe copii ce înseamnă disciplina, responsabilitatea, fair play-ul, îi ajută să devină competitivi și perseverenți.

Totodată, Jr. AJB Trophy vizează creșterea gradului de participare activă a copiilor la activități sportive cu caracter permanent în interesul ridicării și păstrării nivelului de sănătate individuală, a îmbunătățirii gradului de coeziune, integrare și încredere socială. Prin astfel de activități se urmărește și creșterea gradului de practicare a activităților sportive cu precădere în rândul copiilor și tinerilor în scopul formării și dezvoltării de cetățeni activi, educați și responsabili.

logo primarie albastruAsset 3

 Jr. AJB Trophy este o competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

More in Jr. AJB Trophy