Connect with us

Jr. NBA

”Jr. NBA, o experiență minunată!”

Andrei Cepoi, junior la ACS U-BT Cluj-Napoca, ne împărtășește impresiile sale de la Jr. NBA Selection Camp.

”Jr. NBA, o experiență minunată!”

Clujul și România au fost reprezentate la ediția din acest an a Jr. NBA Selection Camp de la Roma, găzduit de renumita academie de baschet Stellazzurra în perioada 4-7 mai. Antrenorul ACS U-BT Flavius Lăpuște, precum și sportivii Andrei Cepoi de la același club și Silvia Maria Pop, de la Napoca Baschet School, au petrecut câteva zile în care au ”respirat” baschet la cel mai înalt nivel.

Sportivul ACS U-BT Cluj-Napoca ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a povestit cum a fost la Jr. NBA Selection Camp din perspectiva sportivului.

ajbcluj.ro: Andrei, cum a fost la camp-ul de la Roma? Ce înseamnă experiența aceasta pentru tine?

Andrei Cepoi: Participarea la campul Jr. NBA de la Roma a fost o experiență minunată, am avut ocazia să joc și să mă antrenez cu unii dintre cei mai buni copii din Europa! De asemenea, am fost antrenat de foști jucători de mare valoare, care au jucat de-a lungul timpului în NBA.

ajbcluj.ro: Ai legat prietenii cu sportivii de acolo?

Andrei Cepoi: A fost foarte interesant, m-am întâlnit cu copii împotriva cărora am jucat cu echipa națională de Under 14 și cu care m-am împrietenit.

ajbcluj.ro: Cum ți-a plăcut organizarea, ce părere ai despre programul Jr. NBA?

Andrei Cepoi: Organizarea campului a fost foarte bună, iar antrenamentele mi-au fost foarte utile și am învățat multe lucruri bune, care îmi vor folosi în viitor. A fost o săptămână foarte frumoasă, pe care sigur nu o voi uita!

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby brie domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Jr. NBA