Connect with us

Jr. NBA

”Jr. NBA, o experiență minunată!”

Andrei Cepoi, junior la ACS U-BT Cluj-Napoca, ne împărtășește impresiile sale de la Jr. NBA Selection Camp.

”Jr. NBA, o experiență minunată!”

Clujul și România au fost reprezentate la ediția din acest an a Jr. NBA Selection Camp de la Roma, găzduit de renumita academie de baschet Stellazzurra în perioada 4-7 mai. Antrenorul ACS U-BT Flavius Lăpuște, precum și sportivii Andrei Cepoi de la același club și Silvia Maria Pop, de la Napoca Baschet School, au petrecut câteva zile în care au ”respirat” baschet la cel mai înalt nivel.

Sportivul ACS U-BT Cluj-Napoca ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a povestit cum a fost la Jr. NBA Selection Camp din perspectiva sportivului.

ajbcluj.ro: Andrei, cum a fost la camp-ul de la Roma? Ce înseamnă experiența aceasta pentru tine?

Andrei Cepoi: Participarea la campul Jr. NBA de la Roma a fost o experiență minunată, am avut ocazia să joc și să mă antrenez cu unii dintre cei mai buni copii din Europa! De asemenea, am fost antrenat de foști jucători de mare valoare, care au jucat de-a lungul timpului în NBA.

ajbcluj.ro: Ai legat prietenii cu sportivii de acolo?

Andrei Cepoi: A fost foarte interesant, m-am întâlnit cu copii împotriva cărora am jucat cu echipa națională de Under 14 și cu care m-am împrietenit.

ajbcluj.ro: Cum ți-a plăcut organizarea, ce părere ai despre programul Jr. NBA?

Andrei Cepoi: Organizarea campului a fost foarte bună, iar antrenamentele mi-au fost foarte utile și am învățat multe lucruri bune, care îmi vor folosi în viitor. A fost o săptămână foarte frumoasă, pe care sigur nu o voi uita!

More in Jr. NBA