Connect with us

Baschet de performanță

U18: U-BT, ultimul meci înainte de Turneul Semifinal

La feminin, ACS NBS Cluj-Napoca va juca abia peste trei săptămâni.

U18: U-BT, ultimul meci înainte de Turneul Semifinal

Campionatul Național Under 18 se apropie de Faza Semifinală cu ambele întreceri, atât cea feminină, cât și cea masculină.

La masculin, ACS U-BT va juca duminică, 7 aprilie, de la ora 12.00, pe teren propriu, cu CSM Constanta, meciul contând pentru etapa a 14-a a Grupei Naţionale. Meciul are loc în BTarena, Sala B, iar în clasament formaţia clujeană se află pe locul 3 în grupă, cu 21 puncte (8 victorii şi 5 înfrângeri).

Acesta este ultimul meci pentru formaţia clujeană în Grupa Naţională înainte de Turneul Semifinal.

În ultima etapă se mai joacă meciurile:

  • Sâmbătă, 6 aprilie:
    • ora 11.00: CN Aurel Vlaicu Bucureşti – CSO Voluntari
  • Duminică, 7 aprilie:
    • ora 11.00: CSŞ CSM Petroul Ploieşti – CSU Ştiinţa Bucureşti
    • ora 12.00: ACS U-BT Cluj-Napoca – CSM Constanţa

Este cert că alb-negrii vor încheia faza pe locul al treilea în grupă, indiferent de rezultatele ultimelor meciuri. Ei vor evolua în Faza Semifinală în Grupa 3, însă nu se știu deocamdată celelalte competitoare.

Cealaltă echipă clujeană din competiție, CSȘ Viitorul, a încheiat Grupa VI din Grupa Valorică A pe ultimul loc, cu o victorie și 5 înfrângeri, încheind competiția.

În întrecerea feminină, ACS NBS Cluj-Napoca, singura echipă clujeană înscrisă, mai are un singur joc de disputat, ce va avea loc în 21 aprilie pe teren propriu, cu Sportul Studențesc. Indiferent de rezulta, clujencele vor evolua în faza a 2-a a competiției în Turneul Final B. 

More in Baschet de performanță