Connect with us

Baschet de performanță

U18: U-BT înfruntă singura echipă neînvinsă din Grupa Națională

Alb-negrii primesc vizita CSȘ CSM Petrolul Ploiești, echipă ce are un bilanț impecabil: patru victorii și nicio înfrângere.

U18: U-BT înfruntă singura echipă neînvinsă din Grupa Națională

Grupa Națională a Campionatului Național Under 18 a ajuns la etapa a 7-a, însă multe jocuri s-au disputat în devans sau au fost amânate.

Este cazul și pentru ACS U-BT Cluj-Napoca, care are programat la începutul săptămânii viitoare primul joc din acest an, adversară fiind singura echipă ce nu a fost încă învinsă în Grupa Națională, CSȘ CSM Petrolul Ploiești. Meciul va conta pentru etapa a 5-a și trebuia să se dispute la mijlocul lunii decembrie. Partida va avea loc, așadar, marți 16 ianuarie 2024, cu începere de la ora 12, la BTarena, Sala B.

În celelalte meciuri ale grupei s-au înregistrat rezultatele:

  • CSU Știința București – CSU Andu Sibiu 94-60
  • CSM Constanța – CS Aurel Vlaicu București 78-52
  • CSȘ Târgu Jiu – CSO Voluntari 66-81

O zi mai târziu, în 17 ianuarie, CSȘ CSM Petrolul Ploiești va juca un alt meci restant, cel din etapa a 6-a cu CSO Voluntari.

Grupa Națională este condusă de CSO Voluntari și ACS U-BT Cluj-Napoca, cu bilanț identic de 4 victorii și 1 înfrângere, urmată de CSU Știința București (4/2), CSM Constanța (3/3), CSȘ CSM Petrolul (4/0), CSU Andu Sibiu (2/4), CN Aurel Vlaicu București (1/5) și CSȘ Târgu Jiu (0/6).

Etapa a 7-a a Grupei Naționale este programată pentru 21 ianuarie, atunci când vor intra în joc și echipele din celelalte grupe, inclusiv CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.

Alb-albaștrii fac parte din Grupa a VI-a (Grupa Valorică A) și vor juca la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11, în compania CS Vâlcea 1924 Rm. Vâlcea, meciul fiind al doilea pentru clujeni în Grupa VI. Clasamentul grupei e condus de CS Vâlcea 1924, cu 2/0, urmată de ACS Wildcats Baia Mare 1/1, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca și CSȘ Craiova 0/1.

More in Baschet de performanță