Connect with us

Baschet de performanță

U18: Prima victorie pentru Viitorul în Faza a 2-a

Campionatul Național Under 18 masculin și feminin se află în plină derulare.

U18: Prima victorie pentru Viitorul în Faza a 2-a

Campionatul Național Under 18 masculin și feminin se află în plină derulare, cele trei echipe clujene angrenate disputând meciuri în această perioadă.

În întrecerea feminină, echipa de U18 a clubului ACS NBS Cluj-Napoca a câștigat meciul de pe teren propriu cu ACS Kids Tâmpa Brașov, scor 120-33. Partida a contant pentru etapa a 9-a a Campionatului Național U18.

În clasament, ACS NBS se află pe locul 5 cu 5 victorii și 5 înfrângeri. În etapa a 10-a,  formația clujeană se va deplasa, în 24 februarie la București pentru meciul ccu ACS Dan Dacian, liderul grupei unice.

La masculin, ACS U-BT a învins, scor 65-55 în deplasare CN Aurel Vlaicu București, în Grupa Națională, etapa a 10-a. În clasament, formația clujeană se află pe primul loc cu 7 victorii și 3 înfrângeri, iar pe locul 2 este CSȘ CSM Petrolul Ploiești cu 8 victorii și 0 înfrângeri. Următorul joc este programat pentru 10 martie, pe teren propriu cu CSU Andu Sibiu.

CSȘ Viitorul Cluj-Napoca a jucat marți, pe teren propriu cu CSȘ Craiova, în etapa a 5-a, învingând cu 79-64. Este primul succes al clujenilor în grupele Fazei a II-a a Grupei Valorice A, ei clasându-se pe ultimul loc în Grupa VI. Următorul joc pentru clujeni este în etapa a 4-a, în deplasare la ACS WildCats Baia Mare, joc programat pentru 9 martie, ora 13.

More in Baschet de performanță