Connect with us

Baschet de performanță

U18: Înfrângeri pentru echipele clujene în această săptămână

Week-end cu etape la Under 18 masculin și feminin.

U18: Înfrângeri pentru echipele clujene în această săptămână

Sfârșitul acestei săptămâni propune meciuri de etapă pentru echipele clujene angrenate în Campionatul Național Under 18, după ce au avut parte, pe parcursul săptămânii, de înfrângeri în runda precedentă.

ACS U-BT Cluj-Napoca vine după un eșec în deplasare la liderul CSȘ CSM Petrolul Ploiești (57-69), în Grupa Națională, iar în acest weekend va avea parte de o nouă deplasare ”tare”, de această dată în capitală, pentru a da piept cu ocupanta locului 4, CSU Știința București. Clujenii sunt poziționați pe locul doi în grupă după 12 runde, cu 8 victorii și 4 înfrângeri.

CSŞ Viitorul Cluj Napoca a pierdut meciul de pe teren propriu cu CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, scor 49-82. Partida a contat pentru etapa a 3-a a Campionatului Naţional U18 masculin, Grupa Zonală, Faza II, Grupa a VI-a şi s-a jucat miercuri, 20 martie, în Sala LPS.

În urma acestui rezultat, echipa clujeană rămâne cu o singură victorie în grupă şi 5 înfrângeri, fiind pe locul 4.

La feminin, ACS NBS va juca, sâmbătă, 23 martie, de la ora 12.00, în deplasare cu CSU Ştiinţa Bucureşti, într-un meci din etapa a 13-a Grupei Naţionale.

În etapa precedentă, clujencele au cedat, pe teren propriu, meciul cu CSM Ploieşti, scor 50 – 72. Partida a contat pentru etapa a 12-a a Campionatului Naţional.
Echipa clujeană se află pe locul 4 în grupă, cu 5 victorii şi 8 înfrângeri, păstrând şanse pentru Turneul Final 4.

More in Baschet de performanță