Connect with us

Baschet de performanță

U16: Înfrângeri duble pentru clujeni

Atât NBS, cât și U-BT s-au înclinat în fața adversarilor din etapa a 4-a.

FOTO: Manases Sandor / u-bt.basketball

U16: Înfrângeri duble pentru clujeni

Campionatul Național Under 16 și-a disputat în weekend etapa cu numărul 4 din Faza a 2-a a întrecerii, atât la masculin, cât și la feminin.

În cadrul acestei runde, baschetbaliștii de la ACS U-BT Cluj-Napoca au înfruntat de două ori pe CSU ASE București, liderul neînvins al Grupei 3, aceasta fiind de fapt prima etapă din returul fazei masculine.

Meciurile s-au jucat în capitală, îm Sala ASE București, iar gazdele s-au impus cu 75-60 și, respectiv, 89-69.

În aceeași grupă, ACS Academia de Baschet Phoenix Galați a trecut de ACS Gladius Târgu Mureș, scor 83-41 și 80-55.

Bucureștenii conduc grupa fără înfrângere în opt meciuri, iar poziția secundă este ocupată de Academia de Baschet Phoenix Galați (6/2). ACS U-BT este pe locul trei (2/6), în timp ce ultima clasată este ACS Gladius Târgu Mureș, fără victorie.

În întrecerea feminină, echipa clujeană ACS Napoca Baschet School a jucat pe teren propriu cu liderului Grupei A2, ACS Rookies Oradea. Meciurile au fost câștigate de bihorence, scor 57-68 și 46-52.

În celelalte jocuri, ACS Gladius Târgu Mureș s-a impus în fața CSȘ Sibiu (79-28 și 85-34). Dubla dintre CSȘ Bega Timișoara și CS Mureșul Târgu Mureș se dispută în 13-14 ianuarie.

Clasamentul Grupei A2 este așadar condus în continuare de către Rookies, cu 8 victorii din tot atâtea meciuri, pe locul doi urcând ACS Gladius Târgu Mureș (6/2). NBS a căzut pe poziția a treia (5/3), urmată de CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Sibiu și CS Mureșul Târgu Mureș, ultimele două fără victorie.

More in Baschet de performanță