Connect with us

Baschet de performanță

U16: Convocări la loturile naționale

Șase sportivi și sportive clujene vor încheia anul la loturile naționale.

U16: Convocări la loturile naționale

Patru cluburi clujene au primit pe adresele lor convocări pentru acțiunile loturilor naționale masculin și feminin Under 16, ce vor avea loc la sfârșitul acestui an. Rolul acestor acțiuni este de a contura loturile cu care România va aborda Campionatele Europene din vara anului 2024.

Lotul național masculin va avea antrenamentele coordonate de Ionel Ivan și se va reuni la Ploiești, unde se vor pregăti în perioada 17-30 decembrie. Între cei 26 de sportivi convocați se numără și componenții ACS U-BT Cluj-Napoca, Radu Cepoi și Tudor Tancău.

În privința lotului feminin, acesta se va reuni pe 19 decembrie la Târgoviște, sub coordonarea lui Alexandru Radu. Între cele 15 sportive convocate se numără patru clujence, respectiv Patricia Hărănguș (LAPI Dej), Szekely Aliz și Ștefania Cheța (ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca) și Sonia Dunai (ACS NBS Cluj-Napoca).

Baschetbalistele se vor pregăti până în 26 decembrie, urmând ca în intervalul 27-30 decembrie să participe la European Basketball Balkanic Games, competiție găzduită, de asemenea, la Târgoviște.

More in Baschet de performanță