Connect with us
generic

Baschet de performanță

U16: ACS U-BT a încasat o înfrângere, CSȘ Viitorul a marcat o victorie

Juniorii s-au întos pe teren după o pauză lungă, în care au intrat încă înainte de Crăciun.

U16: ACS U-BT a încasat o înfrângere, CSȘ Viitorul a marcat o victorie

După cinci săptămâni de pauză, cele două echipe clujene masculine care participă la Campionatul Național Under 16 au avut primele meciuri de anul acesta.
În Grupa Națională evoluează ACS U-BT Cluj-Napoca. Băieții au jucat în acest weekend în deplasare la Târgu Mureș și au venit acasă cu următorul rezultat final:

  • LPS Târgu Mureș – ACS U-BT Cluj-Napoca 81-77

După acest sfârșit de săptămână, pe primul loc se situează LPS Târgu Mureș, cu 16 puncte (7/2), urmat de ABC Leii București, cu 15 puncte (7/1) și apoi de CSȘ CSM Petrolul Ploiești, cu 14 puncte (7/0). Pe locul 4 vine ACS U-BT Cluj-Napoca, cu 12 puncte (4/4), pe locul 5 – CSU Andu Sibiu, cu 12 puncte (4/4). Locul 6 este luat de ABC Laguna București, cu 10 puncte (1/8).  Locurile 7 și 8 sunt împărțite între CSU Știința București, care are 9 puncte (2/5), și CSȘ Târgoviște, cu 8 puncte (0/8).

În 10 februarie, ACS U-BT Cluj-Napoca va juca în fața celor de la CSU Andu Sibiu pe teren propriu.

În Faza a II-a a Campionatului Național îi regăsim pe băieții de la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, în cadrul Grupei a II-a – Grupa Valorică A. Aceștia au susținut partida din weekend acasă, în sala LPS Cluj. Iată rezultatul:

  • CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – ABC Galactica Brașov 106-46

În cadrul grupei, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca este lider, cu 8 puncte (4/0). Este secondat de CSM Târgu Jiu, care a acumulat 7 puncte (3/1). Pe locul 3 în grupă s-a situat CSM Oradea, cu 7 puncte (3/1), pe locul 4 s-a poziționatACS Champions București-Craiova, cu 6 puncte (2/2), pe locul 5 – ABC Galactica Brașov, cu 4 puncte (0/4) și pe locul 6, ultima clasată este CSM Deva, la fel, cu 4 puncte (0/4).

Juniorii U16 ai CSȘ Viitorul Cluj-Napoca au programată următoarea partidă  în deplasare, cu ACS Champions București-Craiova, în 10 februarie.

More in Baschet de performanță