Connect with us

Baschet de performanță

U14: Șase sportive și un antrenor din Cluj, la lot

Cluburile ACS Smart Basketball Team, ACS Napoca Baschet School și LAPI Dej trimit sportive și antrenori la lot.

U14: Șase sportive și un antrenor din Cluj, la lot

Pe adresele a trei cluburi clujene de baschet feminin au sosit convocări din partea Federației Române de Baschet ce vizează o serie de sportive și tehnicieni, pentru acțiuni din cadrul Youth Basketball Fund, un proiect al FIBA ce implică federațiile naționale din România, Kosovo, Bulgaria, Turcia și Macedonia de Nord.

Astfel, ACS Smart Basketball Team va trimite patru sportive la lot, respectiv pe Evelyn Popa, Sara Avram, Ștefania Pallo și Ana Elia Ungur, în timp ce ACS Napoca Baschet School va participa la acțiunea lotului cu sportiva Sofia Lăpuștea și antrenoarea Mihaela Maxim. De asemenea, sportiva de la LAPI Dej, Carmen Bitcău, este convocată pentru această acțiune. Toate aceste sportive au jucat în campionat la categoria Under 15, iar cele de la ACS Smart Basketball Team și la Under 14.

30 de sportive din toată țara se vor reuni la Craiova în 24 martie, urmând ca pe parcursul a două zile să aibă loc selecția a 12 jucătoare. Acestea vor urma un stagiu de pregătire centralizată la Craiova în intervalul 26-29 martie, pentru a face ulterior deplasarea în Bulgaria pentru meciurile internaționale din turneul YDF U14, în perioada 29 martie – 2 aprilie.

More in Baschet de performanță