Connect with us

Baschet de performanță

U14: Echipe clujene, gazde pentru Turneul 2

Toate echipele din Cluj vor juca Turneul 2 în județ.

U14: Echipe clujene, gazde pentru Turneul 2

Campionatul Național Under 14 programează în perioada 27-28 noiembrie cel de-al doilea turneu, cele patru echipe clujene înscrise la această categorie, două la feminin și două la masculin, aflând astăzi locația de disputare a acestei runde.

Fetele de la LAPI Dej vor fi din nou, similar primului turneu, gazdele Grupei B, în care evoluează și cealaltă echipă din județ, Smart Basketball Team Cluj-Napoca. Alături de acestea, vor veni în vizită din nou ABC-CSU Sibiu și Gladius Târgu Mureș.

În primul turneu, Smart a contabilizat două victorii și un eșec, în timp ce LAPI are la activ o victorie și două meciuri pierdute.

La finalul acestui turneu, grupele se vor încrucișa pentru a disputa Turneele 3 și 4, aferente Fazei a 2-a. Detalii despre sistemul competițional feminin aici.

În cazul băieților, dacă în primul turneu, atât U-BT, cât și Viitorul s-au deplasat la Sighetu Marmației, de această dată vor juca la Cluj-Napoca, întrucât alb-negri au obținut organizarea Turneului 2 al Grupei C. Celelalte echipe participante sunt CSM CSU LPS Oradea și CSȘ CSM Sighetu Marmației. În primul turneu, U-BT a triumfat în toate cele trei jocurile, în timp ce Viitorul a bifat o victorie și două înfrângeri.

La finalul acestei faze, primele trei echipe din fiecare grupă se vor califica în faza următoare (detalii aici).

More in Baschet de performanță