Connect with us

EYBL

U13: Grupa U-BT în EYBL

Sportivii pregătiți de Mioara Iurian și-au aflat adversarii din cadrul competiției continentale.

U13: Grupa U-BT în EYBL

Clubul clujean ACS U-BT este și în acest an singurul din județul nostru care a înscris echipe în competiția europeană dedicată echipelor de juniori, European Youth Basketball League.

Restructurată în două conferințe, Nord și Sud, competiția reunește cele mai ambițioase cluburi de pe tot continentul, devenind deja una tradițională pentru o serie de cluburi din România.

Distribuită în Grupa B a conferinței Sud, ACS U-BT va întâlni în cadrul celor două turnee echipele Inter Bratislava (Slovacia), Pamukspor SK (Turcia), KK Borac Zemun (Serbia), London Elite (Marea Britanie), MAFC Budapesta, Budapest Honved și Obudai Kaszasok (toate din Ungaria), dar și pe compatrioții de la Dan Dacian București.

Sistemul de joc presupune ca fiecare adversar să joace cu toate celelalte componente ale grupei în cadrul a două turnee, unul prevăzut a se disputa în perioada 28-30 octombrie 2022, iar celălalt în 3-5 februarie 2023, ambele urmând a fi găzduite de Budapesta.

Clubul clujean a mai înscris echipe la categoriile Under 14 și Under 17, detaliile despre adversarele și locul de disputare a turneelor nefiind încă fixate.

More in EYBL