Connect with us

Jr. AJB Trophy

Jr. AJB Trophy, ediția a 3-a

Competiția de baby și minibaschet organizată de AJB Cluj revine cu un nou format!

Jr. AJB Trophy, ediția a 3-a

Jr. AJB Trophy va fi organizat în acest an într-un format diferit, categoriile Babybaschet și Minibaschet având parte de competiții distincte. Cei mai mari vor intra în joc la finalul acestei luni, urmând ca întrecerea de Babybaschet să se dispute în a doua jumătate a lunii octombrie, ambele urmând să aibă loc indoor.

Așadar, prima dată vor intra în competiție juniorii de la categoria Minibaschet (Under 12), mai precis sportivii născuți în 2011 și mai mici, care vor juca după regulamentul Campionatului Național 4X4 Indoor. Jr. AJB Trophy devine astfel o excelentă repetiție pentru întrecerea națională ce va avea loc la finele lunii cotombrie.

Pentru aceștia, Jr. AJB Trophy va avea loc în 30 septembrie – 1 octombrie 2023, cu următoarele detalii:

 

CATEGORIA MINIBASCHET (masculin și feminin)

  • se joacă după modelul U12 4×4 indoor
  • anul nașterii jucătorilor care pot participa, pentru ediția 2023, este 2011 şi mai mici
  • sistem de joc: 2 grupe x 4 echipe (se joacă fiecare cu fiecare, 3 meciuri / echipă) – jocuri de clasament (loc1A – loc1B, loc2A – loc2B, loc3A – loc3B, loc4A – loc4B – 1 meci / echipă)
  • perioada: 30 septembrie – 01 octombrie
  • locație: Sala de Sport ”Gheorghe Roman” (masculin) / Sala de Sport ”Vasile Geleriu” (feminin)

 

Înscrierea în competiție este gratuită, în primă fază fiind vizate cluburile afiliate la Asociația Județeană de Baschet Cluj, urmând ca grupele să fie completate cu participante din alte județe în funcție de numărul de locuri disponibile.

Competiția categoriei Babybaschet (Under 10) va avea loc pe parcursul lunii octombrie după regulamentul întrecerilor de babybaschet, urmând să revenim cu mai multe detalii.

logo primarie albastruAsset 3

 Jr. AJB Trophy este o competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca și al sponsorilor, companiile LECOM și RBC.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

More in Jr. AJB Trophy