Connect with us

Jr. AJB Trophy

Jr. AJB Trophy, ediția a 2-a

Competiția dedicată sportivilor de baby și minibaschet revine în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”.

Jr. AJB Trophy, ediția a 2-a

După succesul deosebit al primei ediții a Jr. AJB Trophy, desfășurată toamna trecută pe terenurile în aer liber din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, competiția revine în forță în acest an, cu câteva noutăți.

Pentru a putea fi un bun prilej de repetiție înaintea Festivalului de Baby și Minibaschet de la Costinești, ediția a 2-a a Jr. AJB Trophy se va desfășura în perioada 28-29 mai. Totodată, pentru ca nivelul de competitivitate să fie mai crescut, în această ediție au fost invitate și echipe din afara municipiului.

Prima zi de competiție, respectiv 28 mai, este rezervată categoriei Babybaschet, iar duminică, 29 mai, se vor juca meciurile de minibaschet.

Până la ora publicării acestui material, sunt confirmate participantele la secțiunea feminină, atât pentru Baby, cât și pentru Minibaschet.

Echipe Babybaschet feminin:

 • LA Baschet Cluj-Napoca
 • Napoca Baschet School Cluj-Napoca
 • LPS Alba Iulia
 • LAPI Dej
 • Smart Basketball Cluj-Napoca
 • CSS Sibiu

Echipe Minibaschet feminin:

 • LA Baschet Cluj-Napoca
 • Napoca Baschet School Cluj-Napoca
 • U-BT Cluj-Napoca
 • LAPI Dej
 • LPS Alba Iulia
 • Smart Basketball Cluj-Napoca

Sistemul de joc presupune constituirea prin tragere la sorți a două grupe de câte trei echipe. În cadrul acestora, se va juca în sistemul ”fiecare cu fiecare”, urmând ca ulterior să se dispute meciurile de clasament (locurile 1 între ele vor juca pentru prima poziție în clasament, locurile 2 se vor înfrunta pentru stabilirea ocupantelor pozițiilor 3 și 4 în clasamentul final, iar ultimele clasate își vor disputa locurile 5 și 6 în clasamentul final). Așadar, fiecare echipă va disputa trei meciuri în cadrul competiției.

Tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor și jocurilor în secțiunea feminină (Baby și Minibaschet) vor avea loc luni, 23 mai, începând cu ora 19, fiind transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Baschet.

Pentru secțiunea masculină, tragerea la sorți va avea loc marți, 24 mai, cu începere de la ora 11.30, fiind de asemenea LIVE pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Baschet. .

Le urăm succes tuturor participantelor!

logo primarie albastruAsset 3

 Jr. AJB Trophy este o competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby brie domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Jr. AJB Trophy