Connect with us

Jr. NBA

Campul Jr. NBA de la Roma, o experiență unică

Clujul a fost reprezentat de antrenorul Flavius Lăpuște și sportivii Silvia Maria Pop și Radu Andrei Cepoi.

FOTO: Jr. NBA

Campul Jr. NBA de la Roma, o experiență unică

Clujul și România au fost reprezentate la ediția din acest an a Jr. NBA Selection Camp de la Roma, găzduit de renumita academie de baschet Stellazzurra în perioada 4-7 mai.

Tehnicianul ACS U-BT Cluj-Napoca, Flavius Lăpuște și sportivii Silvia Maria Pop, elevă la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” și legitimată la Napoca Baschet School și Radu Andrei Cepoi, elev la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și component al echipelor ACS U-BT Cluj-Napoca, s-au antrenat cot la cot cu cei mai buni prospecți din Europa și Orientul Mijlociu la categoria de vârstă 13-14 ani, antrenorii având parte și de numeroase workshop-uri.

Flavius Lăpuște: ”A fost o experiență plăcută, au participat jucători din mai multe țări cu un talent extraordinar, jucători cu talie de peste 2 metri sau mici și foarte tehnici. M-a impresionat și Academia Stellazzurra și am avut ocazia să mă întâlnesc cu antrenori foarte, foarte talentați din toată Europa, împreună cu care am făcut schimb de idei și am pregătit antrenamentele. Au fost și coaching clinic-uri, a fost o experiență foarte frumoasă și cu bătaie lungă, spre viitor!”.

More in Jr. NBA