Connect with us

Jr. NBA

Campul Jr. NBA de la Roma, o experiență unică

Clujul a fost reprezentat de antrenorul Flavius Lăpuște și sportivii Silvia Maria Pop și Radu Andrei Cepoi.

FOTO: Jr. NBA

Campul Jr. NBA de la Roma, o experiență unică

Clujul și România au fost reprezentate la ediția din acest an a Jr. NBA Selection Camp de la Roma, găzduit de renumita academie de baschet Stellazzurra în perioada 4-7 mai.

Tehnicianul ACS U-BT Cluj-Napoca, Flavius Lăpuște și sportivii Silvia Maria Pop, elevă la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” și legitimată la Napoca Baschet School și Radu Andrei Cepoi, elev la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și component al echipelor ACS U-BT Cluj-Napoca, s-au antrenat cot la cot cu cei mai buni prospecți din Europa și Orientul Mijlociu la categoria de vârstă 13-14 ani, antrenorii având parte și de numeroase workshop-uri.

Flavius Lăpuște: ”A fost o experiență plăcută, au participat jucători din mai multe țări cu un talent extraordinar, jucători cu talie de peste 2 metri sau mici și foarte tehnici. M-a impresionat și Academia Stellazzurra și am avut ocazia să mă întâlnesc cu antrenori foarte, foarte talentați din toată Europa, împreună cu care am făcut schimb de idei și am pregătit antrenamentele. Au fost și coaching clinic-uri, a fost o experiență foarte frumoasă și cu bătaie lungă, spre viitor!”.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby brie domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Jr. NBA