Connect with us
alegeri

News

Alegeri FRB: Carmen Tocală, noul președinte

Mircea Cristescu este vicepreședinte, în timp ce în Consiliul Director au fost votați și clujenii Aurora Dragoș și Florin Covaciu.

FOTO: frbaschet.ro

Alegeri FRB: Carmen Tocală, noul președinte

Astăzi a avut loc Adunarea Generală Ordinară de Alegeri a Federației Române de Baschet (FRB), la ședință fiind prezente prin delegați 118 structuri sportive cu drept de vot, dintr-un total de 123.

Dintre candidații la pozițiile de conducere a FRB, Carmen Tocală a adunat cele mai multe sufragii pentru poziția de președinte, respectiv 61 de voturi. Alina Moanță și Mircea Cristescu, vicepreședinte al clubului clujean U-BT, au fost votați în funcțiile de vicepreședinte.

Componența noului Consiliu Director este următoarea: Horațiu Floca, Șerban Sere, Dan Calancea, Cătălin Tănase (reprezentanți ai structurilor de seniori), Florin Covaciu, Vlad Ghizdăreanu, Veronica Gavrilă, Dan Dacian (reprezentanți ai structurilor de juniori) și Aurora Dragoș, Marius Marinescu (reprezentanți din afara structurilor afiliate).

Totodată, Gheorghe Mureșan a fost ales cu unanimitate de voturi ca membru de onoare al FRB, iar președinte al Comisiei de Cenzori a fost alesă doamna Rodica Toscu.

Nu au existat obiecții sau contestații față de rezultatul votului înregistrat, iar în următoarele zile va avea loc prima ședință a noului Consiliul Director, în cadrul căreia vor fi numiți secretarul general și antrenorul federal. Aceștia urmează să completeze lista de 15 membri ai noului Consiliu Director al FRB.

Sursă info: frbaschet.ro

More in News