Connect with us

News

Jr. AJB Skills: Finalul primei ediții!

Jr. AJB Skills și-a desfășurat ultimul act, și anume marea finală din BTarena.

FOTO: Manases Sandor

Jr. AJB Skills: Finalul primei ediții!

Prima ediție a Jr. AJB Skills, proiectul prin care ne propunem să oferim un mediu amuzant pentru copii în care să învețe fundamentele baschetului, și-a desfășurat ultimul act, și anume marea finală din BTarena.

Cei mai buni cinci participanți din fiecare cartier s-au întrecut pe parchetul BTarena, concentrarea, ambiția, dar și bucuria de a petrece timp făcând sport au animat atmosfera, micuții fiind încurajați din tribune de familii și apropiați.

La finalul sesiunii, s-au acordat diplome tuturor finaliștilor, precum și premii pentru primii cinci clasați, care au fost:

  • Locul 1: Matei Cenean, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”
  • Locul 2: Maria Mureșan, Școala Gimnazială ”Ion Agârbiceanu”
  • Locul 3: Andrei Popa, Școala Gimnazială ”Nicolae Titulescu”
  • Mențiune 1: Giulia Tulbure, Colegiul Național ”Emil Racoviță”
  • Mențiune 2: Ștefan Boiti, Colegiul Național Pedagogic ”Gheorghe Lazăr”

Jr. AJB Skills este un proiect organizat de către Asociația Județeană de Baschet Cluj și finanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, care oferă un mediu amuzant pentru copii în care să învețe fundamentele și valorile sportului. Proiectul se concentrează pe sprijinirea creșterii și îmbunătățirii experienței de baschet pentru jucători, antrenori și părinți, adresându-se elevilor din clasele I-IV, fiind singurul eveniment de baschet – skills organizat în România pentru această categorie de vârstă.

logo primarie albastruAsset 3

 Jr. AJB Trophy este un proiect organizat de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

More in News