Connect with us
3x3

Baschet de performanță

3X3: Începe Liga Națională și CN U18

În acest week-end se consemnează debutul primelor competiții baschetbalistice oficiale din cadrul calendarului 2021-2022.

FOTO: frbaschet.ro

3X3: Începe Liga Națională și CN U18

Sâmbătă, 31 iulie și duminică, 1 august sunt programate primele turnee ale Ligii Naționale de Baschet 3X3 și Campionatul Național 3X3 la categoria Under 18, ambele competiții având secțiuni de masculin și feminin.

Clujul este reprezentat doar în LNB 3X3 masculin, de o echipă înscrisă de CS Universitatea. Aceasta este antrenată de Vlad Bota și îi cuprinde, pentru acest prim eveniment, pe sportivii Cristian Alexandru, Mihnea Tudor Brie, Mihnea Divoiu și Ioan Rusz.

În acest week-end se vor disputa primele două turnee ale competiției, la Complexul Silva din București.

Pentru primul turneu, cel de sâmbătă, Universitatea Cluj este distribuită în Grupa B, alături de echipele CSU Știința București, CSU Neptun Constanța, Sportul Studențesc București și ABC Blue Sharks Constanța și va juca după cum urmează:

  • 10.20 Universitatea Cluj – Sportul Studențesc
  • 11.40 Blue Sharks – Universitatea Cluj
  • 13.00 Universitatea Cluj – Știința
  • 14.40 Neptun Constanța – Universitatea Cluj

În Grupa A vor juca echipele CSU Neptun 2 Constanța, CSU Pitești, CS Agronomia București, CS Politehnica Iași și CSU Universitatea de Vest Timișoara

După masă se vor disputa semifinalele și finalele turneului.

Jocurile din cadrul turneului de duminică nu au fost stabilite încă, pentru acest eveniment fiind înscrise doar șase echipe: CSU Pitești, CSU Agronomia București, CS Universitatea Cluj, CS Politehnica Iași și ABC Blue Sharks Constanța.

More in Baschet de performanță