Connect with us

Baschet de performanță

U14: Fetele joacă la Cluj, băieții la Sibiu

Cele două echipe feminine din județ joacă pe teren propriu, în timp ce baschetbaliștii clujeni vor evolua la Sibiu.

U14: Fetele joacă la Cluj, băieții la Sibiu

Campionatul Național Under 14 feminin se pregătește de cel de-al patrulea turneu, respectiv meciurile retur din Faza a 2-a.

ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca face parte din Grupa 1, alături de ACS Rookies Oradea, CS MP Sport Timișoara și ABC-CSU Sibiu. Primul turneu a fost găzduit de formația bihoreană, aceasta beneficiind de avantajul terenului propriu și câștigând la un punct grupa în fața sportivelor de la Smart, antrenate de Jakab Agnes.

U14: Clujencele, pe locul 2

Vom vedea dacă același lucru se va întâmpla la Cluj-Napoca, întrucât ACS Smart Basketball Team va găzdui meciurile retur!

Rookies Oradea este, așadar, pe primul loc în grupă, cu bilanț de trei victorii și niciun eșec, Smart o urmează îndeaproape cu 2/1, CSU Sibiu este pe trei, cu 1/2, ultima clasată fiind MP Sport Timișoara, fără victorie în această fază.

Cealaltă echipă din Cluj angrenată în competiție, LAPI Dej, face parte din Grupa 2, alături de ACS Gladius Târgu Mureș, CSȘ Bega Timișoara și CN Teodor Nes Salonta. Formația din Târgu Mureș a găzduit primul turneu, pe care l-a și câștigat detașat. Gladius este liderul Grupei 2, cu bilanț de 3/0, LAPI Dej este pe locul secund, cu 2/1, CSȘ Bega Timișoara pe poziția a treia, cu 1/3, ultimul loc fiind adjudecat de CN Teodor Nes Salonta, cu 0/3.

Și în această grupă, formația clujeană va avea ocazia revanșei, întrucât turneul 3 este găzduit de LAPI Dej.

La secțiunea masculină, ambele echipe clujene sunt colege de grupă. ACS U-BT a câștigat turneul 3, pe care l-a găzduit în decembrie, după ce au depășit pe rând celelalte componente ale Grupei 1, respectiv ACS Cuza Pirates Brăila și ACS Alpha Sport Team Sibiu, dar și pe concitadina CSȘ Viitorul. Pe prima poziție a Grupei 1 se află U-BT Cluj-Napoca (3 victorii / 0 înfrângeri), urmată de Viitorul (2/1), Alpha Sport Team Sibiu (1/2) și Cuza Pirates Brăila (0/3).

U14: Clujul conduce Grupa 1

Turneul 4 va fi organizat de formația din Sibiu.

Turneul 4 la feminin și masculin va avea loc în perioada 5-6 februarie, programul meciurilor nefiind încă stabilit.

More in Baschet de performanță