Connect with us

Baschet de performanță

U12-U13: Selecții regionale în cadrul proiectului ”Next Generation”

Sucursala Regională 6 a Federației Române de Baschet organizează selecții pentru sportivii din generațiile 2011-2012 la Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

U12-U13: Selecții regionale în cadrul proiectului ”Next Generation”

Prima acțiune de selecție regională a sportivilor U12/U13 (născuți 2011 și 2012), organizată de către Federația Română de Baschet – Sucursala Regională 6, în cadrul proiectului ”Next Generation”, este programată în perioada 20-21 ianuarie 2024 (masculin și feminin), cu participarea celor mai talentați și îndemânatici sportivi din aceste generații din regiunea Bistrița / Cluj / Mureș / Sălaj.

Procesul de selecție va fi continuu, pentru o cât mai bună monitorizare a îmbunătățirii performanțelor individuale (calități, aptitudini, motricitate, adaptabilitate, spirit de echipă etc), cât și de grup, în vederea convocării ulterioare a acestora la selecția pentru echipele naționale de juniori mici.

În regiunea acoperită de Sucursala 6 vor participa 49 de sportivi la masculin, acțiune ce va avea loc în 20 ianuarie la Cluj-Napoca și 40 de fete, ce se vor reuni în 21 ianuarie la Târgu Mureș.

More in Baschet de performanță