Connect with us

Baschet de performanță

Liga I: Universitarii, în continuare lideri de grupă

Chiar dacă au pierdut cu ultima clasată, studenții rămân la conducerea Grupei B.

Liga I: Universitarii, în continuare lideri de grupă

CS Universitatea Cluj își menține locul de frunte după încă o etapă din cadrul Ligii I. Weekendul petrecut în capitală le-a adus universitarilor o victorie și o înfrângere, întrucât, pe lângă jocul din etapa curentă, a 13-a, alb-negrii au disputat și un meci restant din etapa a 11-a. Iată rezulatele:

  • ACS Total Sport București – CS Universitatea Cluj-Napoca 83-79
  • CSO 2 Voluntari – CS Universitatea Cluj-Napoca 77-95

În partida cu codașa clasamentului, ACS Total Sport București, cei mai bun marcatori au fost Ciprian Albu, cu 23 de puncte (7 pase decisive), și Mihnea Tudor Brie, cu 21 de puncte (18 recuperări).


Search:
{{titleItem}}
{{item}}
< Previous   |   Next >
{{titleItem}}

În partida cu CSO 2 Voluntari, aceiași marcatori au înscris pe tabelă și mai multe puncte: Mihnea Tudor Brie – 29 și Ciprian Albu – 28.


Search:
{{titleItem}}
{{item}}
< Previous   |   Next >
{{titleItem}}

Acum, Grupa B arată astfel: în frunte, CS Universitatea Cluj, cu 23 de puncte (10/3); pe locul secund se situează CSȘ VSK Gheorgheni, cu 21 de puncte (8/5), urmat de CSM 2 Târgu Mureș, cu 20 de puncte (7/6); pe următoarele 3 locuri, la egalitate de 19 puncte, se clasează CSM Petrolul 2 Ploiești (7/5), CSM 2 Constanța (7/5) și CS Politehnica Iași (6/7); locul 7 este ocupat de CSU ASE București, cu 18 puncte (6/6), locul 8 – de CSU Știința București, tot cu 18 puncte (5/8); ultimele două locuri le revin celor de la CSO 2 Voluntari, care au acumulat 17 puncte (5/7), respectiv baschetbaliștilor de la ACS Total Sport București, cu 15 puncte (2/11).

Următoarea etapă, a 14-a, are loc în 28 ianuarie, când universitarii vor evolua în fața celor de la CS Politehnica Iași, acasă, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

More in Baschet de performanță