Connect with us

Baschet de performanță

U19: Rămâne cum am stabilit!

Rezultate similare primului turneu pentru CSȘ Viitorul.

U19: Rămâne cum am stabilit!

Campionatul Național Under 19 masculin și-a disputat în acest week-end cel de-al doilea turneu al Fazei 1. CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, singura echipă clujeană din competiție, joacă în Grupa D, alături de CSU Știința București și de CS Amicii Pitești.

Similar primului turneu, și cel de-al doilea s-a jucat tot în București, la Sala Romsilva, în organizarea CSU Știința, rezultatele clujenilor fiind de asemenea comparabile cu cele din primul turneu, respectiv înfrângere fără drept de apel cu gazdele și victorie lejeră cu Amicii Pitești:

  • CSU Știința București – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca 114-51
  • CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – CS Amicii Pitești 68-35
  • CS Amicii Pitești – CSU Știința București 34-140

În urma acestor rezultate, clasamentul grupei se consolidează cu CSU Știința București pe primul loc, urmată de CSȘ Viitorul și Amicii Pitești.

Conform programului competițional publicat inițial de Federația Română de Baschet, în această fază ar trebui să se desfășoare trei turnee, ultimul fiind programat pentru intervalul 11-12 noiembrie. Primele două clasate la finalul fazei vor avansa în Grupa Valorică A, unde vor fi formate două grupe de câte șase echipe. Acestea vor disputa două turnee, unul de trei meciuri și unul de două. Primele două clasate din fiecare grupă vor merge la Turneul Final Four.

More in Baschet de performanță