Connect with us

Baschet de performanță

U18: Turneul scorurilor-fluviu

Cu o singură excepție, meciurile Turneului 2 al Grupei B au avut parte de scoruri peste sută!

FOTO: Manases Sandor / u-bt.basketball

U18: Turneul scorurilor-fluviu

Reluat după o lună de pauză, Campionatul Național Under 18 masculin a revenit în forță în grupa echipelor clujene, Grupa B. Toate cele șase meciuri au avut parte de cel puțin o echipă ce a înscris cu generozitate, cinci dintre ele consemnând una sau ambele combatante cu peste o sută de puncte.

Recordul acestei ediții de campionat a fost setat de către ACS U-BT Cluj-Napoca, ce a trecut de CSȘ Mediaș cu scorul de 157-49.

Iată rezultatele complete ale Grupei B în turneul găzduit de LPS Târgu Mureș:

  • LPS Târgu Mureș – ACS U-BT Cluj-Napoca 68-97
  • CSȘ Mediaș – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca 65-113
  • CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – LPS Târgu Mureș 114-107
  • ACS U-BT Cluj-Napoca – CSȘ Mediaș 157-49
  • ACS U-BT Cluj-Napoca – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca 104-61
  • CSȘ Mediaș – LPS Târgu Mureș 36-117

La finalul acestei prime faze, clasamentul Grupei B este condus de ACS U-BT Cluj-Napoca (6/0), urmată de concitadina CSȘ Viitorul (4/2). LPS Târgu Mureș este pe locul al treilea, cu 2 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce CSȘ Mediaș încheie faza fără victorie, pe ultimul loc.

Primele două clasate din cele zece grupe, alături de cele mai bune 4 locuri trei vor accede în Grupa Valorică A, celelalte urmând să constituie Grupa Valorică B.

Vom reveni cu grupele și sistemul echipelor clujene pentru Faza a 2-a a campionatului, programată să înceapă la mijlocul lunii ianuarie. În această fază, se vor disputa 10 etape (tur-retur în grupe de câte 6 echipe), până la mijlocul lunii aprilie.

More in Baschet de performanță