Connect with us

Baschet de performanță

U17: Revanșă pentru NBS

Clujencele au câștigat categoric cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, asigurându-și prezența la Turneul Final.

FOTO: NBS Facebook

U17: Revanșă pentru NBS

Campionatul Național Under 17 feminin a programat la finele săptămânii trecute cel de-al doilea turneu al Fazei I, de fapt meciurile retur ale fazei.

Cele două echipe clujene, ACS NBS și CS Universitatea sunt colege în Grupa B. Prima dintre ele a găzduit jocurile acestui turneu la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști, fetele conduse de Tudor Dumitrescu reușind să se revanșeze în fața covăsnencelor după înfrângerea administrată în tur.

Iată rezultatele:

  • Vineri, 17 martie:
    • ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – ACS NBS Cluj-Napoca 43-71
  • Sâmbătă, 18 martie:
    • CS Universitatea Cluj – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe 24-94
  • Duminică, 19 martie:
    • ACS NBS Cluj-Napoca – CS Universitatea Cluj 80-31

La finalul fazei, Grupa B este condusă de ACS NBS Cluj-Napoca (3/1), urmată de ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe (3/1) și CS Universitatea Cluj (0/4).

La finele fazei, primele clasate din cele patru grupe și cele mai bune două locuri secunde se vor califica în Grupa Valorică A, echipele fiind sigure de prezența la Turneul Final. Acestea vor juca între ele pentru a afla de pe ce poziție se califică în ultimul act. În fine, celelalte două echipe de pe locurile secunde, împreună cu ultimele clasate vor juca în Grupa Valorică B, primele două urmând să acceadă la rândul lor la Turneul Final. 

More in Baschet de performanță